دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 عنوان فردا قراره ی فرد مهم رو ببینم بیاید بهم یاد بدین چیکار کنم😭 116 بازدید | 6 پست اول اینو بگم دیشب موهامو فر کردمالان ی مقدار باز شده ، فردا صبح دوباره موهامو فر کنم روی همین فر های قبل بد نمیشه؟بعد اینکه بگین چطور رفتار کنم (صمیمی باشه کاملا)توصیه ای مثل عطر زدن و.. هم بکنینممنون بچه ها😭😭♥️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1402/02/16 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_خانم_ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10531 حتما قبلش دوش بگیر ارایش ملیحی بکن لباسای خیلی اسپرت و خیلی مجلسی نپوش زیاد حرف نزن فحش نده به ماشینای دیگه هی نگاه نکن لاک بزن یا ناخونات مرتب باشه عطر خوب بزن آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 حتما قبلش دوش بگیر ارایش ملیحی بکن لباسای خیلی اسپرت و خیلی مجلسی نپوش زیاد حرف نزن فحش نده ب ... مرسی عزیزملاک سفید دارمنمیتونم برم حمام وقتشو ندارم تمیزم😁 فر موهام چی؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مامان_خانم_ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10531 مرسی عزیزم لاک سفید دارم نمیتونم برم حمام وقتشو ندارم تمیزم😁 فر موهام چی؟ بزار همونطوری بمونه موهات آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 بزار همونطوری بمونه موهات یه حالت وز شده انگار باید برس بکشم و رو مخمهپیش طرف زشت نباشه؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مامان_خانم_ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 10531 یه حالت وز شده انگار باید برس بکشم و رو مخمه پیش طرف زشت نباشه؟ خب برس بکش باز میشه میشه کرلی من که میگم بشور و ازنو فر کن آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 خب برس بکش باز میشه میشه کرلی من که میگم بشور و ازنو فر کن نه اصلا وقتشو ندارم.بپرس بکشم خیلی باز میشه دیگه😅😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم