2777
2789

لباسامو با خودم ببرم اونجا بپوشم؟ اول آرایش و شینیون درست میکنن بعد لباس میپوشم؟

ببخشید زیاد سوال میکنم😂 آخه بلد نیستم

هر چی که بلدید رو بهم بگید 😁🌹

بستگی داره لباست چه مدلی هستش؟ 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول میکاپ

بعد لباس بعد شینیون

صورت اصلاح شده تمیز 

بدون ارایش

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بستگی داره موهات چقدر باشه چه مدلی می خوای شما ۱ تا۲ ساعت تقریبا در نظر بگیر .لباست هم اگر یقه اش زیپ دار و دکمه داره بعددمیکاپ می تونی تنت کنی .اما لباست همرات باشه براساس مدل یقه اون شنیون کنن

ی لباس که جلوش باز میشه رو بپرش.عکس از لباست داشته باش اگه آرایشگر خواست نشونش بدی

فکر نکنم بیشتر از ۳ ساعت طول بکشه ولی تایمی که بایداونجا باشی رو خودشون میگن

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تقریبا چهار ساعت....یه لباس دکمه دار یا یقه گشاد بپوش که موقع عوض کردن شنیونت خراب نشه ....معمولا اول آرایش بعد شنیون 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40