2777
2789
عنوان

Ivf مثبت ها خواهش می کنم بیایید😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 63 پست

سلام استارتر عزیز، امیدوارم ک مثبت بشی و ب آرزوت برسی، ممنون میشم بگین چجوری میتونم پیش دکتر نقشینه ویزیت شم، چجور دکتری من مال چهارمحالم میخوام بیام پیش دکترت بنظرت تعیین سلامت جنین هم میکنن، یا لااقا جنینا رو بفرستن برا تعیین جسلامت، شماره مطب ک الان فعال میشه نوبت زد داری برام بفرست ممنونتم 

سلام استارتر عزیز، امیدوارم ک مثبت بشی و ب آرزوت برسی، ممنون میشم بگین چجوری میتونم پیش دکتر نقشینه ...

سلام عزیزم. ممنونم به امید خدا ایشالا.

روز اول تا سوم پریودت باید حضوری بری مطبش. به منشی بگو سونوی ناباروری دارم مدارک هر چی داری ببر حتما بگو از شهرستان میایی تا برات تشکیل پرونده بده. شماره شو من ندارم آدرس مطبش تو نت هست خیابون شریعتی میشه رو به روی بانک آینده حالا دقیق تر سرچ کن.

در مورد تعیین سلامت جنین هم فکر کنم انجام میدن. کلا دکتر خوبی هستش کارش درسته. ایشالا شمام نتیجه بگیرین پیشش عزیزم. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت اطلاعت خوبی ک دادی، الهی ک ب آرزوی دلت رسیده باشی، عزیزم نسا جان میشه درخواست دوستیما قبول کنی، روز اول تا سوم ساعت چند باید مطب باشم، الکی بگم سونو ناباروری دارم شک نکنه قبول نکنه، میگم من بخوام ی مدت خودمو و شوهرم مکمل بخوریم بعد تخمک کشی کنه میشه؟ عزیزم میشه یکم از هزینه هاش هم بگین بیمارستان دولتی میره برا انتقال؟ 

ممنون بابت اطلاعت خوبی ک دادی، الهی ک ب آرزوی دلت رسیده باشی، عزیزم نسا جان میشه درخواست دوستیما قبو ...

خواهش می کنم عزیزم. حتما قبول می کنم. اگر قصد بارداری داری و مدتیه اقدام کردی و نتیجه نگرفتی ، روز اول تا سوم پریود باید بری برای سونو تا وضعیت رحم و تخمدان ها رو بررسی کنن. در نهایت پیشنهاد iui يا ivf میدن. روزهای زوج ساعت ۳ برو پذیرش می کنن.

حتما باید یه ازمایش اسپرم از همسرت ، یه پاپ اسمیر جدید از خودت داشته باشی برای تشکیل پرونده.

برای مکمل خوردن هم می تونی ازشون سوال کنی

ایشالا زود  نتیجه بگیری 🙏🙏

نسا جان راستی انتقالت مثبت شد؟ فک کنم دیگ الان مشخصه

بله عزیزم مثبت شد فقط سونوی قلب مونده.

به امیدخدا🙌🏻

ممنون بابت اطلاعت خوبی ک دادی، الهی ک ب آرزوی دلت رسیده باشی، عزیزم نسا جان میشه درخواست دوستیما قبو ...

در مورد هزینه هم می فرستن بیمارستان شهید بهشتی که دولتی هست و با بیمه تامین اجتماعی ۲تومن میشه، و هم بیمارستان میلاد که خصوصی هست و از هزینش خبر ندارم خودشون می گن که انتخاب کنی.

نسا جان من س تا بارداری داشتم ی دختر سالم دارم خداروشکر یازده سالشه ولی دوتای بعدی متاسفانه مشکل داشتن ژنتیکی دومی پسرماهم بودچهارماهش بود ک آسمونی شد و داغش نشست رو دلم 🥺سومی هم دخترعزیزم ک با آمینو فهمیدن مبتلا و مجبور شدم سقط کنم 

الان دکترا بهمون میگن ک یا دیگ قید بچه آوردن وبزن یا کاشت جنین سالم بکن(pgd)  ما طبیعی دیگ میترسیم دومی رو انتخاب کردیم ولی هزینه هاش واقعا کمرشکن بهم گفتن کار دکتر نقشینه خیلی خوبه و دولتی هم هست، شما ک تحت نظرشی شماره ایی چیزی ندارین گروهی چیزی ک برام بپرسی جنین و تعیین سلامت هم میکنن ک من بیام پیشش

نسا جان من س تا بارداری داشتم ی دختر سالم دارم خداروشکر یازده سالشه ولی دوتای بعدی متاسفانه مشکل داش ...

ای وای چقدر بد ناراحت شدم ایشالا به زودی با یه نی نی سالم فراموش کنی روزای تلخو 🙏

الان دکترا بهمون میگن ک یا دیگ قید بچه آوردن وبزن یا کاشت جنین سالم بکن(pgd)  ما طبیعی دیگ میتر ...

عزیزم تو بیمارستان شهید بهشتی روز انتقال دیدم اتاق مخصوص pgd كه دکترای ژنتیک نشسته بودن رو برگه ترخیص خودمم الان نگاه کردم انگار انجام دادن... پس حتما بیا اصفهان مطب نقشینه شلوغه روزای زوج ساعت ۳ باید بری گروه و تلفن و... ندارن . فقط حضوری. یک شنبه ها صبح ساعت ۷ هم تو بیمارستان شهید بهشتی پذیرش می کنه اونجام تشکیل پرونده میدن. حالا ببین کدوم برات راحت تره . فقط هر موقع رفتی هر چی مدارک داری با خودت ببر . ایشالا نتیجه بگیری پیشش

راستی خیلی خوشحال شدم برات الهی همهچیز برات تا آخر خوب پیش بره 😍

ممنونم عزیزم به امید خدا و دعای شما دوستای گلم. 

ممنونم عزیزم به امید خدا و دعای شما دوستای گلم. 

سلام عزیزم ایشاکه نی نی سالم دنیا بیاد و خودت به راحتی دوران بارداری بگذرونیم .عزیزم یه سوال داشتم بعد از تخمک کشی همون ماه انتقال میدن یا ماه بعد