2777
2789
عنوان

خواهش میکنم جواب بدید

127 بازدید | 19 پست

من قرار بود برا پایه پیش دبستتان برم کارورزی گفت از یک ماه تا سه ماه و بعد مهر برم سر کلاس 

بدون بیمه ، با حقوق ۲ تومن ، تازه از اول خرداد تا اخر تیر بهم کلاس جدا میدن ولی بدون حقوق 

صبح باید پسرمو بزارم خونه مادرم  و ظهر با اسنپ برم دنبالش و بعد دوباره بریم خونه ( قبول نمیکنه اونجا ثبت نامش کنم ) 

شما بودید میرفتید 

من فقط برا این میرم یه سابقه ای داشته باشم برا تدریس پایه به نظرتون فایده داره 

خواهرانه بگین 

بله متاسفانه اینجا انقدر بی در و پیکره که با حقوق کم یا بدون حقوق باید اوائل کارت کار کنی

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی هم باید بذاری روش پول اسنپ بدی

یعنی شما آزمون آموزش و پرورش قبول شدید بعد الان ازتون میخوان به این صورت کار کنید تا استخدامتون کنن یا آزمون ندادید؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

نه.

ارزش نداره.

برای ۲ تومن میخای گلوتو پاره کنی و هر روز با اولیا درگیر بشی.

اگه واقعا نیاز مالی نداری نرو .

و برای استخدامی های اموزش پرورش  بخون امتحان بده 

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
یه چیزی هم باید بذاری روش پول اسنپ بدی یعنی شما آزمون آموزش و پرورش قبول شدید بعد الان ازتون میخوان ...

ازمون دادم ولی هنوز جواب معلوم نیست 

مدرسه غیرانتفاعی میرم