سلام یکی دو روزه دل درد پریودی میگیره و ول میکنه فردا موعدمه سینه هامم حساس نیست این ماه دوفاستون و لتروزول مصرف کردم و آمپول زدم به نظرتون احتمال بارداری هست ؟
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
آره عزیزم ☺🤩دقیقا علائمم همینا بود ۲ روز بعد موعد بتا مثبت شد
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ۱۰ روزه حس میکنم دارم پریود میشم هنوز ۶روز به موعدمم مونده گر گرفتگی و کمردرد خفیف هم دارم ...
انشالا ک بارداری دل درد پریودی یکی از علائم اصلیه بارداری من همین الانم هر از گاهی دل درد پری دارم
امیدم خیلی زیاده نذر کردم ان شاءالله که ناامید برنمیگردم
انشالا عزیزم اگ باردار بودی بهم خبر بده 😍
من سینه درد شدید داشتم و درد پریودی بعد لکه بینیم شرو شد دقیقا موعود پریودیمم بود فک کردم پریود شدم نمیدونم چیشد پنج عصر بیبی زدم مثبت شد و ازمایش دادم مثبت شد و همچنان لک بینی داشتم ک خونریزی شد در عرض دوروز و سقط شد
من سینه درد شدید داشتم و درد پریودی بعد لکه بینیم شرو شد دقیقا موعود پریودیمم بود فک کردم پریود شدم ...
واای جدی میگی ؟چه بد نفهمیدی علتش چی بود ؟دکتر نرفتی ؟
چرا عزیزم موقع سقط رفتم دکتر اسپرم همسرم ضعیف بوده توانایی زنده موندن نداشته تو پنج هفتگی سقط ...
اصلا نگران نباش انشالا به زوودی نی نی دار میشی و به سلامت دنیا میاد 😍
من خودم یک سال و نیم اقدام بودم کلی استرس داشتم ولی دقیقا ماهی ک انتظارشو نداشتم شد تو هم حتما میشی عزیزم
ایشالا ک همسرم درمان بشه و باردار بشم چون خیلی همسرم غصه خورده و ناراحته عزیزم ایشالا هم شما ...
انشالاااا
مرسسسی عزیزم 😘😘