2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون موقع زایمان اولین بچه تون به شما چی هدیه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ نداد🙂

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

گوشواره خرید برا نینیم

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀

...ن تو شانس من😐

ک ننم توی روز تولد من مویه گذاشته گریه میکرده تا ۴۰ روز مشکی تنش بوده😂😂😂😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

هیچی نداد اصن بیمارستان نیومد 

تازه خودمم زنگ زدم خبر دادم کلی غر زد که چرا عمل کردی چرا نزاشتی طبیعی بیاد سر گلی م که شوهر آورد کلی دعوا راه انداخت

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من هیچ توقعی نداشتم،هیچ‌توقعی🥺با همم خوب بودیم،ولی وقتی زایمان کردم رفت به مامانم گف من میخواستم بر ...

چه بیشعور 

سر زایمان اولم مادرم برام یه تک میل گرفت مادرشوهرم اومد یه پتو نوزادی آورد هی گفت من آوردم و منو. ووو

مامانم لجش گرفت گفت منم تک میل گرفتم ببینید قشنگه ؟؟

مادرشوهرم گفت نه ، خیلی کوچیکه ، حالا نزدیک ۹ گرم شده بود