2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون موقع زایمان اولین بچه تون به شما چی هدیه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 112 پست
برای منم هیچی...شوهرم ک پول نداشت خانواده اش هم هیچی بچه رو هم بزور اومدن دیدن.شوهرم یه سبد کوچیک گ ...

وااای چقدر مثل منی😃

غصه نخور جا برای جبران کردن زیاده

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
هر روز همین دعا رو میکنم😭😭😭 خدا از دهنت بشنوه  اگه یادت افتاد وسط دعاهات این دعا رو هم زیا ...

باشه عزیزم ❤توئم برای خوشحالیم دعا کن بدجور دلم شکسته

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من که  چه وقتی فهمید حاملم. چه وقتی زایمان کردم بخدا حتی بهم تبریک نگفت.. تنها چیزی ک بعد از  زایمان منو دید و بهم گفت این بود که بازم میخوای یا نه😕 نمیدونم چطور میتونه اینقد بی درک و احساس باشه

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان

به حرف خواهرت توجه نکن  زایمانت رو تلخ نکن با این حرفا 

مادر و خانواده دختر همراه سیسمونی برا دخترشون طلا میگیرن 

شوهر هم برای خانومش کادومیده 

مادرشوهر برای نوه خودش طلامیگیره 

وااای چقدر مثل منی😃 غصه نخور جا برای جبران کردن زیاده

جبران میکنه ولی همه چی ب وقتش خوبه

برای پسر من قربونی نکرد و نخواستم اصلا

بعد مامانش قبل عید تیروئید عمل کرده بود بدو رفتن براش قربونی کردن...من ک راضی نیستم و بیشتر ناراحت میشم...

منم دیگه ب شوهرم اعتماد ندارم  کلا سر مسائل مالی...

دقیقا منم وسط زمستون هیچی پول نداشتیم میرفت اسنپ نصفشو میداد به مادرش نصفشو میاورد خونه 

هرجا کار کنه نصفشو میده به اون بعد اون چه بلاهایی که سرش نمیاره اما احمقه نمیفهمه که ادم بشو نیست چند روزه جوری دلمو شکسته که همش تپش قلب میگیرم خدا از خودش و خانوادش نگذره ایشالا 

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝
جبران میکنه ولی همه چی ب وقتش خوبه برای پسر من قربونی نکرد و نخواستم اصلا بعد مامانش قبل عید تیروئ ...

نه عزیزم منظورم اینه رفتار زشتشون تلافی میشه

به منم کادو ندادن به بچمم صد تومن، کاش نمیدادن

ان شاالله انقدر خوشی به زندگیت بباره که یادت نباشه اینا مرده هستن یا زنده

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

من که تو زایمانم ده روز قبلش همه طلاهامو‌فروختم 

یه دستبنددلم نیومد بفروشم  شوهرمم دید اجرتش زیاده گفت حیفه از بابام قرض کنم  سیصد تومن  خونه خریده بودیم پول لازم داشتیم 

شوهرم به پدرش گفت ابنو‌دلمون نمیاد بفروشیم  پدرش گفت چک بده پول بدم  پول رو داد گفت اگه پول نداشتی دستبند رو بده به ما زنم و دخترا دوست دارن روز  مرخص شدن از  بیمارستان شوهرم رفت پول واریز کنه دید پدرش حساب رو خالی کرده  

محبورشدم دستبند رو بفروشم به غریبه نه اینا 

به جاش کل خونه رو زد به نامم 

الان خونم خیلی گرونه  مدیون بی شعوری خانواده همسرم هستم 

من که تو زایمانم ده روز قبلش همه طلاهامو‌فروختم  یه دستبنددلم نیومد بفروشم  شوهرمم دید اج ...

شوهر منم خونه رو زد بنامم ۳ دنگش رو 

مامانش میزر تو سرش خونه رو چرا میزنی ب نام زن شوهرم گفت آب خنک بخورید اصلا میرم شش دنگشم میزنم🤣🤣🤣

بخدا مامانش راضی نبود من نون خالی بخورم 

پدر مارو درآوارده بود

تازه اونموقع شوهرم پول نداشت

الان پول داره مهربون شدن مثل سگ واق واق میکنن دو قرون پول بندازه جلوشون دم تکون بدن...خودش حقوق داره پول داره...

ولی ذاتش خرابه

چرا ،دعواش کرد،روز چهل من بود،نذاشت ولی من بفهمم،چند وقت بعدش فهمیدم

خوب کرده بود میخواست قشنگ بشورتش بیشعورو

باشه عزیزم بلا و غم بدور باشه از دلت...غصه نخور همه همینیم😔😔😔

ممنون عزیزم❤❤میرم غصه نخورم یادم میره دوباره یهو یادم میاد خدا هرکسیو که دل میشکنه لعنت کنه حتی اگه خودم باشم