2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون موقع زایمان اولین بچه تون به شما چی هدیه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون لحظه نخریدن بیخیال انشالله بعدمیخرن.زن وشوهرمگه واسه مردم زندگی میکنن یه موقع دستشون پول نی ...

منظورم باشما نبود ناراحت نشی عزیزم 😘 خودم گفتم شوهرم تا حالا هیچ کاری واسم انجام نداده هیچی پولم داشته باشه انجام نمیده دیگه کارشم ندارم بره گم شه. جیب مارو نزنه هدیه خریدن پیشکش 

برای منم هیچی...شوهرم ک پول نداشت خانواده اش هم هیچی بچه رو هم بزور اومدن دیدن.شوهرم یه سبد کوچیک گ ...

خدا ازشون نگذره به درک واصل شن ایشالا 

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝
اره هرکی اسم عوص میکنه ی اش رشته باید کنارش بپزه،  البته اش میپزن اسمای مذهبی میزارن مثلا اسم د ...

وای 😂😂😂😂😂😂😂

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝
نه عزیزم.کلی میگم بیخیال .حالا جای دیگه خوب باشن هدیه پیشکش

خوب زنم دل داره حتی بایه شاخه گل خوشحال میشن. ولی از مردی که اینکارارو بلد نیست نباید انتظار داشت خودم خسته میکنم 

شوهرم فقط گل وگوشواره خریده بود داده بود به مادرش که کادو بده بعداً فهمیدم که آقا خریده

میبینی چقد حس بدیه

دیگه آدم نمیتونه اعتماد کنه والا.خاک بر سر اون خانواده کنم ک ارزشی نداره براشون بچشون

من هیچ توقعی نداشتم،هیچ‌توقعی🥺با همم خوب بودیم،ولی وقتی زایمان کردم رفت به مامانم گف من میخواستم بر ...

خاک تو سرش مامانت هیچی نگفته بود؟

چشم بازار وکور کردیم والا بااین شوهر پیدا کردنمون😒

منم همینطور🤝💔