2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون موقع زایمان اولین بچه تون به شما چی هدیه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 112 پست

هموز بچه دار نشدم 

ولی برا جاریام پلاک اسم بچه را دادن 

اصلا تا الان ی هزاری برامون خرج نکردن شوهرم میگ ی اسم طولانی باید برا بچمون انتخاب کنیم ک تلافی این چند ساال ک هیچ جوره خرج نکردن در بیاد😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوفت و زهرمار میده بهم

زایمان نکردم تا حالا باردارم نیستم ولی اگه زایمان کنم مطمئنم هیچکس از خانواده شوهرم کوفتم نمیده به خودم به بچمم هیچی نخواهند داد 

شوهرمم نمیدونم شاید یه گل بخره شاید نخره 

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

برای دخترم گوشواره خریدن ولی اومد گف گرمی میخوردی پسر میشد.خاک برسر

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
هموز بچه دار نشدم  ولی برا جاریام پلاک اسم بچه را دادن  اصلا تا الان ی هزاری برامون خرج ...

بذارید فروغ الزمان السلطنه😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اول اینکه برا بچه کادو میخرند دوم اینکه شما نباید بگید چون دیگه اونموقع کادو حساب نمیشه .سوم اینکه خواهرت گفت باید طلا بدن بایدی در کار نیست با این اوضاع اقتصادی و قیمت طلا 

تو فامیلای ما مادرشوهرا واسه عروس طلا میخرن.مادرشوهرمن بوق سگ خرید😏

درعوض همسرم واسم یه جفت النگو خرید که خانواده گرامیش داشتن از حسادت میترکیدن

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

خانواده شوهرم واسه اینکه منو پیش شوهرم خراب کنن

وقتی عقد بودیم بهش گفته بودن زنت شبیه فلانیه (احتمالا یا بچه دار نمیشه یا دختر میزاد)

اتفاقا من شب عروسیم حامله شدم و ۹ ماه بعدش پسر زاییدم

(البته خودم دختر دوست داشتم)

همشون باهام قهر بودن تا مدتها حتی جواب سلامم هم نمیدادن. کادو که دیگه اصلا

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

تازه روزی صدبارم تیک میندازه به خودنوادش ک عروسی برام کی میگیرید و خرجش شما باید بدین (خونوادش حتی خرج عردسیم نمیدن) الان انداختم تو دهنش از الان به مامانش بگ حداقل پاتختی عروسی بهم النگو بدن

هموز بچه دار نشدم  ولی برا جاریام پلاک اسم بچه را دادن  اصلا تا الان ی هزاری برامون خرج ...

اسمشو بزار حاج امیر محمد طاها 😂😂😂😂

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝