بچه ها من سرمه سنگ خریدم؛میخوام استفاده کنم نمیچسبه به اون بیل بیلکش که😂یکم روغن نارگیل زدم بهش زدم تو سرمه؛با یه بار کشیدن باز مثل اول شد دیگه نچسبید.
واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤) #A❤ وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دوبیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیریمری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤) #A❤ وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دوبیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیریمری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری
سلام عزیزم من تو یکی از تاپیکاتون دیدم ک گفتن دانشجو روانشناسی آزاد شیراز هستین میشه بپرسم ازتون سطح کلاسا چطوریه و میشه اگه بخونیم معدل بالا گرفت ؟! و کلاسا حضوریه یا ب صورت مجازی برگزار میشه ؟