2821
2789
عنوان

دعا محبت وشهوتبند

556 بازدید | 20 پست

به نظرتون دعا شهوتبند مرد و مهر ومحبت راسته وتاٺیرداره

دوستم خیلی اعتقاد داره و به چشم دیده ولی من اصلا و کلا شوهرم ندارم دوروزه رفتم تو فکر که ایا اینا خرافاته یا نه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای من که هیچی جواب نداد انگار قسمت بود زندگیم خراب بشه

یعنی دعا گرفتی و جواب نداد؟ چقد خرج کردی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیزم  طلسم حقیقت داره   تو قرآن اومده  ولی رجوع بهش کفره  و تاوان سختی داره  در حدی ک ممکنه  زندگیت کلا خراب شه 

چون حق الناسه  

پس بهتره سمتش نری بیشتر اوقات  اجنه وارد زندگیت میشن و زندگیت بهم میریزه  و برعکس جواب میده  

🍒🍹

دعا گرفتن  اصلا خرافات چون اون شخص حس می‌کنه وبه خودش تلقین می‌کنه که درس شده درحالی که قبلاً هم همینطور بود زیاد تو فکرش نرودعا اگر اینقد گیر بند داشت می‌رفتند آمریکا را با دعا به زانو درمیاوردن یا این میسولین یا دعا کارایی داشت همه می‌رفتند دعا می‌گرفتند که کارشون راه بیفته همش جهالت 

دعا گرفتن  اصلا خرافات چون اون شخص حس می‌کنه وبه خودش تلقین می‌کنه که درس شده درحالی که قبلاً ه ...

منم دقیقا همین طرز فکر شما رو دارم

وخداروشکر نیازی به دعا و اینا ندارم و بدم میادولی از اینکه عده میگن باچشم دیدم و تاثیرشو تو فکر میرم

دعا گرفتن  اصلا خرافات چون اون شخص حس می‌کنه وبه خودش تلقین می‌کنه که درس شده درحالی که قبلاً ه ...

منم میگم بهش اگه راست بود الان همه زن فلان بازیگر و رئیس جمهور بودن

ولی باز میبینم و میگن انجام دادیم شوهرم از اینرو به اون رو شد 

منم میگم بهش اگه راست بود الان همه زن فلان بازیگر و رئیس جمهور بودن ولی باز میبینم و میگن انجام داد ...

ادم ضعیف النفس همیشه فکر می‌کنه با این کار موفقیت کسب کرده درحالی که تلاش بعد با برنامه باعث موفقیتش شده زیاد باور نکن 

اینجوریام ک میگی نیست خدا خودش تو قرآن میگه حقیقته و کفره  نباید انجام داد

ولی این دلیل نمیشه هرکی دعا گرفت جواب بگیره   ؛ چون خدا  نمیذاره هرکی هر غلطی خواست بکنه  

همون آمریکایی هم ک شما بگی  با استفاده از همین طلسمات سیاه خیلی جنایتا کرده و میکنه ک شما خبر نداری 

اگه قرآن رو باور نداری از منابع خارجی راجب اجنه و طلسمات تحقیق کن تا باورت شه حقیقته

🍒🍹
اینجوریام ک میگی نیست خدا خودش تو قرآن میگه حقیقته و کفره  نباید انجام داد ولی این دلیل نمیشه ...

من گفتم به زانو دربیاره خدا خودشم میلینه این کشور جنایت می‌کنه من اعتقادی به دعای رمالی ندارم اما قرآن وخدا قاطی این چیزا نمیکنم حالا شما اعتقاد داری به خودت ربط داره من به این چیزها اعتقاد ندارم شما یه آیه از قرآن بگید که راجب این چیز به سراحت گفته ممنونم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز