2777
2789
عنوان

میخوام از جاریم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 53 پست
نه متاسفانه فقط شاهد دارم که شاهدامم خانواده خودشن😑

نه فکر نمیکنم بشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بیخیال بابا ابروتون تو فامیل میره

من دوتا جاریامو دایورت کردم

سه تایی باهم قهریم کلا

بخدا اونا بی ذاتن  من کلادوست دارم رفت وامدو

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه فقط شاهد دارم که شاهدامم خانواده خودشن😑

چی گفته که  تو حد شکایت باشه

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
باید مدرک معتبر داشته باشی ، مثلا شاهد یا پیام بعد هم بستگی به نوع توهین داره خرو اسبو گاو و اینا ...

😂😂😂😂😂😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اگه جواب میدادم که منم شعورم میشد در حد اون گلم

تو عزیز یه سایتی نکن اینکارو

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

حوصله دعوا کشمکش داری ولش کن حالا شکایت کنی اول باید مدرک داشته باشی صد درصد هم توی شورای حل اختلاف یا قاضی اشتیتون میدن وباید راضیت بدی فقط خودت خراب میشی تو خانواده شوهرت چون همشون میگن کارت خیلی اشتباه بده

ی جاری دارم اون میگه من ماهتون من طاووستون خورشید روی زمینم از من بهتر نیست منم گفتم در بهترین حالتت شبیه نامادری سیندرلایی ک جلو اینه وا میساد میگفت اینه جادویی کی از همه خوشگلتره الان این اسم مونده روش گفتم هر وقت عین ادم رفتار کردی بیا بگو من از همه بهترم

باید مدرک یا شاهد داشتی باشی که بیان شهادت بدن

عزیزم مبشه یخاطر خدا تایپیک آخرمو بخونین و ازم حمایت کنین؟ تروخدا حمایتم کنین الهی خدا براتون جبران کنه الهی بحق دوازده امام هر حاجتی دارین حاجت روا شین کلی دعاتون میکنم ❤️❤️

در حد روانی،احمق و...

عزیزم مبشه یخاطر خدا تایپیک آخرمو بخونین و ازم حمایت کنین؟ تروخدا حمایتم کنین الهی خدا براتون جبران کنه الهی بحق دوازده امام هر حاجتی دارین حاجت روا شین کلی دعاتون میکنم ❤️❤️

در حد روانی،احمق و...

بشین سرجات  خودتو سبک نکن نهایتش رفتو امدتو قط کن