2777
2789
عنوان

بدم میادشوهرم هی بهم میگه تنبل!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 41 پست
خودش وقتی تنهاییم کمک حالمه  ولی خیلی سعی داره توی جمع منو با کار کردن خوب نشون بده

شاید مامانش بهش غر میزنه. اینم می خواد دهن اونو ببنده. باهاش صحبت کن بگو من در حد توانم دارم کار می کنم بیشتر نمی تونم و اینطوری که منو تحت فشار می ذاری بهم استرس وارد میشه. اونجام رفتی سعی کن اروم و کند کار کنی که باز یه چیز دیگه گردنت نندازن.

خودش وقتی تنهاییم کمک حالمه  ولی خیلی سعی داره توی جمع منو با کار کردن خوب نشون بده

یکم که کار کردی بگو اخ فلان جام درد گرفته یا ب بهونه درد دست ببرش دکتر بزار خرج بیوفته گردنش نمیزاره الکی کار کنی من مثلا یک کار که انجام میدم انقد اب و تاب تعریف میکنم که بیچاره انقد تشکر میکنه ازم یا وقتایی میرفتم خونه مامانش هی به ابجیش میگه‌تو پاشو کارا رو انجام بده منو نمیزاره پاشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هیچ مردی قبل ازدواج و موقع خواستگاری نمیگه: ببین فلانی من فلان اخلاق بد و دارما دارم بهت میگم!!

خوب دوران اشنایی برا همین چیزاست دیگه

دیگه حداقل ۶ ماه تا ۱سال

متاسفانه خیلیا دوران آشنایی رو کوتاه میکنن

شاید مامانش بهش غر میزنه. اینم می خواد دهن اونو ببنده. باهاش صحبت کن بگو من در حد توانم دارم کار می ...

حس میکنم فکر میکنه هرکی بیشتر کارکنع بهتره و منو تحت فشار میزاره تا تو چشم بقیم بهترین باشم!

مادرش آدمی نیست که پرش کنه تا جایی که می دونم ولی خب اونم فکرش قدیمیه

هِی ...💔

همین عتیقه که شما میفرمایی لابد ملاک های خوبی داشته که باعث شده انتخابش کنم.

حالا که اولش اینجوری شده

امیدوارم بعدا یهو ملاک های خوبش تموم نشه

تازه دوران شیرین ازدواجتون هست

من باز مامانم جایی میرفتیم میگفت پاشو تو کار کن منم بلند میگفتم دختر شدم گناهکار نشدم ک کارارو من انجام بدم اون میخواست مثلا خواستگار پیدا کنم منم ک از هر چی شوهر بود بیزار بودم کار خودمو میکردم اخر هم از همشون زودتر عروس شدم خخخ