2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه؟

123 بازدید | 5 پست

سلام

امروز نامزدم گفت بریم بیرون چنتا وسیله میخواستیم بخریم گفت بریم چنتا مغازه ببینیم و قیمتا هم دستمون بیاد

منم کلی کارداشتم نصفشو انجام دادمو آماده شدم رفتیم نیم ساعت گذشته بود و توی دومین مغازه بودیم که یکی از دوستاش زنگ زد وقت سالن فوتبال گرفتم کجایی پس نامزدمم گفت بهم نگفتی من نمیدونستم بیرونم یکیو میفرستم جای خودم بیاد دوستش اصرار کرد که نه باید خودت بیای نامزدمم گفت باشه منو برداشت آورد خونمون و رفت😐😐

بنظرم خیلی بهم بی احترامی کرده نظر شمام همینه؟

بله 

همون جا بهش میگفتی خب

من جات بودم قبل اینکه برم بیرون بهش میگفتم با من یهویی قرار نزار قبلش بگو کارامو انجام بدم و با خیال راحت بریم اینجوری میفهمه وقتی که براش میزاری باارزشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  همون جا بهش میگفتی خب من جات بودم قبل اینکه برم بیرون بهش میگفتم با من یهویی قرار نزا ...

بهش گفتم که اولویت هاتو نشون دادی با این رفتارت بهم بی احترامی کردی دیگه نزدیک خونه بودیم گوشیشو برداشت گفت الان کنسلش میکنم منم گوشیشو گرفتم نذاشتم گفتم دیگه الان واسه من ارزشی نداره از اولش باید جواب نه میدادی

حالا دلم یجوری شد براش از ماشین پیاده شدم اومدم تو خونه خیلی مظلومانه نگام کرد😑

به نظر من کارش زشت بود الویتش باید تو باشی

بله دقیقا همین حرفو بهش زدم و گفتم بهم بی احترامی کردی

حالا از قبل واسه فردا قرار کوه داشتیم بنظر شما فردا برم باهاش یا بگم نمیام؟

بهش گفتم که اولویت هاتو نشون دادی با این رفتارت بهم بی احترامی کردی دیگه نزدیک خونه بودیم گوشیشو برد ...

دلت فقط برا خودت بسوزه

خوب کاری کردی بزا از الان یادبگیره بهت احترام بزاره و اولویتش باشی