2777
2789

من اتو بخار دارم قصد کردم اتو پرس هم بخرم ولی نمی‌دونم چه مارکی خوبه قدرتش بهتره ؟ آیا رنگ سفیدش چون حرارت میبینع زرد نمیشه؟ لباسو دیگه نمیسوزونه؟ سریع و راحت اتو می‌کنه ؟ چه لباسی رو نمیشه باهاش اتو کرد چون می‌خوام دیگه همه رو حتی لباس بچه باهاش اتو کنم میشه یانه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازچه جهت بدرد نمیخوره

بدرد اتوکردن پارچه یک تیکه اینا میخوره مثلا چادر و شلوار که تا میدی میزاری ولی برای قسمت پیراهن یا مانتو نمیتونی تمیز اتو کنی ولی اتوبخار مخزنی ها کافیه نزدیک پارچه بشه راحت صافش میکنه خیلی خوبه خودم داشتم فقط ی خورده مصرف برقش بالاست که اگر رعایت کنی خوبه و این ک این اتوبخار دستی های کوچیک بنظرم خیلی بهترن از اتو پرس 

بدرد اتوکردن پارچه یک تیکه اینا میخوره مثلا چادر و شلوار که تا میدی میزاری ولی برای قسمت پیراهن یا م ...

اتوبخار مخزنی رو لازم نیست مثل اتوبخار معمولی روی لباس بکشی تا صاف کنه ؟ خیلی یوقت گیر و خسته کننده نیست ؟چون اصلا حوصله ندارم همیشه در حال لباس اتو کردنم