بچهها داداشم ۱۸ سالشه و دوست دخترش رو حدود ۷، ۸ ماه با هم بودن اما داداشم خیلی احساسی هستش و وقتی بحث شد و کات کردن خیلب به داداشم فشار اومد دیشب بیرون بودم باش دیدم دستش رو پر خش کرده با تیزی. حالم خیلی بد شد بهش گفتم و بغلش کردم اشکم دراومد گفت ببخشید غلط کردم. الان نمیدونم چکار کنم. بازم ادامه بدم جریان رو؟ بیخیال شم؟ چکار کنم؟ توی خونه هم به غیر من هیشکی نمیدونه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظره من که دوست مسر ودوست دختر نظره شخصم خوب نیس وواقعا آسیب زا هس هم عاطفی روحی جسمی همه چی باید مایه بزارن درحالی که تعهدی نیس واسلامی هم نیس چه کاریه حالا بگذریم برادرتون خیلی سنش کم بوده واقعا کاش وارد رابطه نمیشد الانم که شده هواشو داشته باش بهش برس انقدر احساساتیه نباید فریب بخوره وراحت دلشو ببرن به مامان باباتم آروم بگو قطعا نیازه بدونن وتوجه داشته باشن موضوع کوچیکی نیس
الان تا دیشب که من هنو نفهمیده بودم دستشو بهتر شده بود و بیروگ رفتیم با دوستش خندیدیم و... اما تا من فهمیدم و بش گفتم و حالم ریخت بهم. اونپ ریخت بهم. الان واسه همین موندم که دیگه حرفشو نزنم یا دوباره حرفشو وسط بکشم بگم چرا و اینا؟