2777
2789
عنوان

کمک برای جهیزیه

287 بازدید | 10 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر اگه کسی یا جایی رو میشناسید که بتونه کمک کنه ممنون میشم معرفی کنید یه دختر خانومی ۱ سال و نیمه که عقد کرده خانواده همسرش فشار میارن برای عروسی ولی پدرش مریض شده و درمانشم پر هزینه است الان تو تهیه جهیزیه مونده بنده خدا ادرس هم میدم که برن برای تحقیق

خدا کافیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یک جارو معرفی میکنم وارد کننده هستن . انبارشون شوش هست و پخش هستن.اکثر مدل های لوازم خانگی رو با اختلاااف زیر قیمت بازر میدن. میتونین خودتون تماس بگیرین و مقایسه کنین قیمت هاشون رو . اگر برا خرید جهیزیه مشکل مالی دارین به شدت پیشنهاد میکنم . گارانتی هم دارن و به صورت پرداخت درب منزل هم میتونین اقسی نقاط کشور خرید کنید.

شماره مسئول فروششون: 09193991623

با خیریه معراج شیراز تماس بگیرید ببینید می تونند کمک کنند  https://s8.uupload.ir/files/downlo ...

ممنون عزیزم این بنده خدا با کلی بدبختی جهازشو جور کرد اول تیر هم عروسیشه انشالله که خوشبخت بشه

خدا کافیست❤️