2777
2789

دوستایی  دارم که به شدت منفعت طلب هستنو  و مواقعی که کارشون می افته با من  تماس میگیرن فقط  .و  این منو خسته کرده و وقتایی هم که کاری که میخوان رو نمیکنم  برام قیافه میگیرن  .من به شخصه  کاری از اونا نمیخام و همیشه  هر کسی هر چی خواسته انجام دادم  .به تازگی این  تعارف بی جای من  ضر  های مالی میزنه بهم .میگم قابل نداره و طرف میگه مرسی!  و من درمونده میمونم 

مثلا هم اتاقی  های من  وقتایی که غذا میپزم  به بهانه ی دست پخت خوبم  هر  کسی  یک مقدار از غذای منو  مبخوره  و  من  در حالی که برای  وعده ی دیگه هم میخام نگهدارم  .نمیمونه . دردامد چندان  ندارم و  کاش یک راه حل بود که در امد  داشته باشم  بگذریم 

مشکل من اینه  چطور  ادم هایی که ازم سو استفاده میکنند  رو حذف کنم  و  اینقدر نگم عب نداره  .قابل نداره .

کتابی هست معرفی کنید؟؟؟؟

این مثال هم اتاقیام  اینطوره که خودشون غذاشونو میارن  میخورن تعارف نمیکنند  اونروز & ...

روی توانایی نه گفتن ت کارکن 

لازم نیست تعارف کنی

یه تعارف ساده کن ، بعد بسم الله غذاتو بخور تمام

مرنج و مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی توانایی نه گفتن ت کارکن  لازم نیست تعارف کنی یه تعارف ساده کن ، بعد بسم الله غذاتو بخور ت ...

عزیزم  من  اون تعارف ساده رو میکنم   غذام تموم میشه  .

تازگیا میگم تعارف  نمیکنم  .میان  میگن وای چ بوی  راه انداختی هر کی ی بشقاب میخوره .

من  زیاد میپزم برا  ی وعده دیگه😢😢😢

این مثال هم اتاقیام  اینطوره که خودشون غذاشونو میارن  میخورن تعارف نمیکنند  اونروز & ...

خب به روش بیار بگه نترس پیتزاتو نمیخورم میری حیاط یواشکی میخوری

داشجو هستی؟

💟خدا باماست👫💟عشقمون پایدار💞

خب شماهم مثل خودشون رفتار کنید 

قبل از اینکه غذا درست کنید قبلش اعلام کنید من دارم غذا درست میکنم میخوام برای وعده بعدهم نگه دارم

اگه کسی غذا میخواد بیاد باهم درست کنیم

یا حتی بی تعارف بگید بخشی از مواد غذایی رو شما بیارید 

چند بار امتحان کنید کم کم عادت میکنید از حقتون دفاع کنید

عزیزم  من  اون تعارف ساده رو میکنم   غذام تموم میشه  . تازگیا میگم تعارف   ...

خب زیاد نپزین، بهتر نیست؟ البته اگه دخالته شرمنده

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
عزیزم  من  اون تعارف ساده رو میکنم   غذام تموم میشه  . تازگیا میگم تعارف   ...

برا یه وعدت بپز و بخور 

مجبوری طبق شرایط بری جلو 

تعارفم نکن از قدیم گفتن تعارف اومد نیومد داره 

وقتیم گفتن وای چه بویی توجه نکن غذاتو بخور

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
برا یه وعدت بپز و بخور  مجبوری طبق شرایط بری جلو  تعارفم نکن از قدیم گفتن تعارف اومد نیو ...

قدیمیاااا  حرفاشون  حقه  .کاش  از اول ترم هیچوقت تعارف نمیکردم مثل خودشون گاو مانند غذا میخوردم

من خجالت میکشم  . ولی خب امتحان میکنم

خجالت رو کنار بزار تا کی میخوای خودخوری کنی و اونا عین خیالشون نباشه . نزار ازت سوء استفاده بشه عزیزم چند بار مثل خودشون باشی میفهمن چطور رفتار کنن . حداقلش اینه حقت ضایع نمیشه