2789

سلسله تحقیقات من در مورد بارداری2️⃣ 

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

۱- خوردن زردک کمک کننده مجامعت و تقویت نعوظ آلت جنسی 

۲- خوردن خرمای برنی سبب تقویت پشت و افزودن توان نزدیکی 

۳- خوردن انجیر برقدرت همبستری می افزاید 

۴- خوردن خربزه سبب فراوانی اب کمر وآب منی شده و نیروی همبستری را می افزاید 

۵- خوردن پیازسبب افزایش آب منی و توان آمیزش میشود 

۶- خوردن تخم مرغ ٬ نسل را زیاد میکند

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

۷- خوردن تخم مرغ همراه با پیاز و روغن زیتون سبب افزایش توان جنسی میشود 

۸- خوردن تخم مرغ با گوشت برتوان جنسی می افزاید 

۹- خوردن حلیم درازبین بردن ضعف و رفع کمی توان آمیزش کمک میکند 

۱۰- خوردن سویق عدس ( عدس بوداده و اردشده ) با روغن زیتون برتوان جنسی می افزاید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۱- نوشیدن شیربا عسل سبب تقویت اب کمر و اب منی میشود

۱۲- استفاده از مشکک ( خلال کننده دندان ) چون برتوان همبستری می افزاید

۱۳- استعمال بوی خوش : برتوان همبستری و توان جنسی می افزاید

۱۳- شانه زدن موها : قدرت انسانی را برای نزدیکی می افزاید

۱۴- کشیدن سرمه سیاه : توان همبستری و توان جنسی را

می افزاید.

۱۵- خضاب کردن ( ضماد حنا ) : قدرت و توان جنسی و همبستری را می افزاید

۱۶- نوره کشی ( واجبی کشی ) : آب کمررا می افزاید

زردک وخرمای برنی چیه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
زردک وخرمای برنی چیه

زردک یه هویجه که رنگش زرده 

خیلی هم شیرین و خوشمزه است

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

زردک یه هویجه که رنگش زرده  خیلی هم شیرین و خوشمزه است

شهرما اصلا ندیدم تابحال

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
شهرما اصلا ندیدم تابحال

قمی ها زیاد دارن 

حتی خیلی زیاد به جای آب هویج آب زردک میخورن 

ما چون همسایه قمیم زیاد دیدیم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بله دوستان درسته بخورید اینارو، برای همین ماشاالله امام صادق ۶٠ تا بچه داشتن😁 ریپ نزن

شما چی بچه دارین ؟

قمی ها زیاد دارن  حتی خیلی زیاد به جای آب هویج آب زردک میخورن  ما چون همسایه قمیم زیاد د ...

والا اینجا کلاهویج  نارنجی  دیدم