2777
2789

تو ازمایش های بارداریم کم خونی نداشتم اما دکترم الان ک توهفته۲۳هستم قرص فرو فورت گاین داده بنظرتون بخورم خیلی قویه آخه بعد اسید فولیک و ب۹هم تو ترکیباتش هست

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بخور عزیزم به منم داده همینو دقیقن

منم نه کم خونی داشتم نه مشکل دیگه

ولی این برای رشد و خون رسانی مناسب به جنین هست نه صرفا وضعیت فعلی خودت

من قرص آهنم  ،، کپسول پریناتال و قرص کلسیم هم میخورم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
از ۱۶ هفته اسید فدلیک قطع اهن و مولتی بخور  بعد زایمان کم خون میشی و زمان سه ماهه سوم

اسیدفولیک قطع کردم اما این قرص ک داده اسید فولیکم داره توش

حتما بخور عزیزم به منم داده همینو دقیقن منم نه کم خونی داشتم نه مشکل دیگه ولی این برای رشد و خون ر ...

بغیر فروفورت قرص آهن دیگه ام میخوری؟؟ممنون از دودلی دراومدم.امگا۳نمیخوریع؟

قرص آهن که فقط فرو فروت میخورم عزیزم ۳ تا قوطی بود الان دومیشم ولی بهم گفته مکمل پریناتال که تموم شد بعدش بجای اون امگا ۳ رو شروع کنم من هفته ۲۶ هستم گلم 

قرص کلسیم هم واجبه و خوبه اونم مشورت کن بهت بده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
قرص آهن که فقط فرو فروت میخورم عزیزم ۳ تا قوطی بود الان دومیشم ولی بهم گفته مکمل پریناتال که تموم شد ...

بسلامتی عزیزم.کلسیم و امگا هفته ای دوبارمیخورم

ببین هر مکمل یا قرص آهنی که دکتر میده بهت با خیال راحت ایتفاده کن چون اگه نیاز بدنت باشه جذب میشه ولی اگه نیاز نباشه مازادش دفع میشه و اصلا هم نگرانی نداره

ببین هر مکمل یا قرص آهنی که دکتر میده بهت با خیال راحت ایتفاده کن چون اگه نیاز بدنت باشه جذب میشه ول ...

باشه عزیزم.چون اسیدفولیک داشت تو ترکیباتش دودل شدم چون گفتن اسیدفولیک زیادی باعث بیش فعالی بچه میشه

خانما من هفته ۱۶ هستم و فعلا نمیتونم برم دکتر تا برام قرص جدید بنویسه اشکال نداره که همون فولیک اسید و بخورم تا برم دکتر 

الان فولیک اسید و ب۶ و ویتامین د۳ میخورم

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]