2777
2789
عنوان

رزین

508 بازدید | 21 پست

سلام دوستان به نظرتون کار رزین ارزش داره برم یاد بگیرم ؟

مثلا زیورآلات رزین یا ظروف و اینجور چیزا 

کسی رو می‌شناسید کار رزین انجام بده و درآمد خوبی داشته باشه ؟ 

Maryam::❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش موادشو دارم من ولی الان بی فایده مونده اول ببین بازارفروشش برات محیاهست یانه بعدبروسمتش چون گر ...

خودت نخواستی کار کنی یا واقعا مشتری نیست برای این کار ؟

خودت نخواستی کار کنی یا واقعا مشتری نیست برای این کار ؟

یه مدت عمده برایه جایی میزدم دیگه بعدش نزذم فندکم خراب شد خودمم ایده ای واسه فروشش نداشتم نرفتم سمتش دوستم یه مدت زد فکرنکنم خیلی مشتری داشت میگم که بستگی به خودت داره که چقدربازاریات خوبه 

منم دوست دارم ياد بگيرم😬😁

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

منم دوست دارم ياد بگيرم😬😁

منم دوست دارم فقط نمی دونم بازار کار و اینا چجوری هست یا چقدر ازش استقبال میشه تو اطلاعی نداری ؟ توی اینترنت کارهای رزینی خیلی قشنگه نشون میده

یه مدت عمده برایه جایی میزدم دیگه بعدش نزذم فندکم خراب شد خودمم ایده ای واسه فروشش نداشتم نرفتم سمتش ...

ببخشید بازم سوال میپرسم درآمدش خوب بود ؟ اگر بازاریابی کنم مصرفه؟ دوستتون هنوزم توی این کاره راضی هست ؟

ببخشید بازم سوال میپرسم درآمدش خوب بود ؟ اگر بازاریابی کنم مصرفه؟ دوستتون هنوزم توی این کاره راضی هس ...

نه نیست گذاشتش کنار ببین مثلا میخوای به مغازه داربفروشی معمولا سودش خیلی کم چون موادت گرون زحمتش زیاده و دست آخر مغازه داره به قیمت عمده که خیلی کمتره ازت برمیداره بازم تحقیق کن خودت شاید شهر شما یا بازاریابی اینترنتیتون خوب باش سودداشته باش براتون

یادگرفتنش لا به جلسه هم باد میگیره ادم 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
انشالا که موفق باشید درمورد کارایه هنریدیگه ام سوالی داشتید بپرسید بلدبودم جواب میدم

عزیز میشه در مورد قیمت موادش کمی راهنمایی کنی مثلا حدودا چقدر میشد

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍