2777
2789
عنوان

مهمونی

186 بازدید | 18 پست

سلام به همه دوستان عزیز 

من فرداشب مهمون دارم کلا ۱۲,۱۳نفریم..

میخوام برای شام زرشک پلو با مرغ و سوپ درست کنم...

حالا نمیدونم سوپ شیر بزارم با مرغ رب دار..

یا مرغ زعفرانی بزارم با سوپ رب دار...

ی کمک کنید دستور پخت هرکدومم ب صورت مجلسی و حرفه ای بلدید بگید😘

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

گزینه دوم🌷

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغ رب دار  سکپ رب دار  دیگه چیه.!!!!!؟😐

مرغ و سوپی  ک داخلش از رب گوجه استفاده بشه

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
سوپ شیر نخوردم..اغلب سوپ جو و قارچ درست میکنم. ولی من در این شرایط زرشک پلو و مرغ با سس درست میکنم. ...

خودمم فک کردم مرغ سس دار یا همون رب دار بهتر باشه و شیکتر برای زرشک پلو اما اگه سوپم رب داشته باشه جفتشون ی رنگ و ی شکله انگار...

اگه هوا گرمه که کلا بیخیال سوپ. سوپ شیر رسمی تره،اما همه پسند نیس.

هوا ک ب نسبت گرمه..اما ی مدل غذا خوب نیس..

شرایط دو مدلم ندارم راستش سختمه یکم...

نمیدونم چکار کنم گیجم

دقیقا منم خوندم با خودم گفتم اینا دیگه چیه😂😂

نمیدونم شما بهش چی میگین

هوا ک ب نسبت گرمه..اما ی مدل غذا خوب نیس.. شرایط دو مدلم ندارم راستش سختمه یکم... نمیدونم چکار کنم ...

سالاد بذار،ماکارونی،اندونزی،المانی،روسی

یا کشک بادمجون،میرزاقاسمی

بنظرم راحت تر از سوپ هستن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
مرغ زعفرانی چطور درست میکنی

من کلا مرغ رو ی آب میجوشونم..میزارم توی قابلمه داخلش یکم سرکه سفید یا آبلیمو با آب ونمک میریزم جوش ک بیاد کف و خونابه هاشو پس میده دوباره میشورم..

داخل ی تابه پیاز خلالی رو با کره تفت میدم بعد بهش روغن،زردچوبه،نمک،ادویه مرغ و کاری اضاف میکنم.. روی مرغ هام فلفل سیاه و زعفرون سابیده شده میپاشم میچینم روی پیازااا.‌..

فلفل دلمه و سیر وهویجم میریزم کنارش نصف لیوان آب میریزم میزارم با شعله کم ی ساعت بپزه..

بعدش نصف لیوان زعفران دم کرده با ی قاشق آبلیمو اضاف میکنم نیم ساعته دیگه میپزه و آماده سرو با زرشک پلو...