2777
2789
عنوان

بیاین کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 20 پست
گفتم پرستاری 4 سال میخونی بعد میتونی بیمارستان بری و مشغول بشی. یا رشته های دیگه  ولی چندان به ...

ممنونم ازت عزیزم♥️

آره باید حرف بزنم باهاشون.فقط آنقدر اینکارو نکردم نمیدونم چجور راحت حرف بزنم.درواقع تمام مشکلات من برمیگرده به راحت نبودن و ارتباط درست نگرفتن باپدرم.چون همیشه میترسم مخالفت کنه بخاطراینکه اکثر مواقع مخالفت کرده برام سخته حرف زدن باهاش.

آره الانم که درامد دارم کسی نمیدونه چون کارم خلاف شرع نیست و میدونستم حمایت نمیکنن و ازدرست بودنش مطمئن بودم انجام دادم و به کسی نگفتم.

درمورد خواستگارمم صرفا بخاطر فامیل بودن نیست اول اینکه شناخت دارم اخلاق و رفتار هاشو تواین چندسال زیرنظر داشتم.ازقبل هم یه شناختی بوده و ازطرفی تمام شرایط منو می‌دونه اهدافمو گفتم ودغدغه هام رومیدونه و پذیرفته خداروشکر شخصیتش جوری هست که ارزش قائله برای خواسته هام و گفته حمایت می‌کنه.نه هیچوقت بخاطر پول یاخلاص شدن ازخونه نیست چون خواستگارای باوضع مالی خوب زیاد داشتم که ردشون کردن و خودمم نظرم مثبت نبوده.

خلاصی از خونه معنی نداره وقتی بلاتکلیف باشم.بیشتر باید خودمو ازاین شرایط خلاص کنم و روند زندگیم تغیرکنه اون که میشه دوباره فرار از واقعیت و مشکلات.

من بالاهم گفتم حرف زدن باپدرم خیلی برام سخته و خیلی جاها فقط بخاطر اینکه گریم میگیره حرفمو خوردم و عجیبه که فقط درمورد پدرم اینجورم.مثلا مادرم حرفی بزنه راحت جوابشومیدم.ولی جلوپدرم همیشه سکوت میکنم.

برای این پیشنهادی دارین؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

ممنونم ازت عزیزم♥️ آره باید حرف بزنم باهاشون.فقط آنقدر اینکارو نکردم نمیدونم چجور راحت حرف بزنم.درو ...

این شاید در سنین پایین از رو ترس باشه اما سن بالاتر میره ترس جاشو به احترام گذاشتن میده

الان برای تو جفتش حاکمه

پیشنهاد تو پیام قبلم گفتم چطوری باهاش حرف بزنی

تا خوت نخوای  نمیتونی از این وضع بیرون بیای 

یا کاری که میتونی بکنی اینه از کسی که میدونی پدرت ازش حرف شنوی داره میتونی با اون حرف بزنی بگی به پدرت بگه مثلا مادرت یا هر کسی که  مطمین باشه و فردا نره حرفات پخش کنه.

اگرم این مورد نشد خودت باید دل بزنی دریا حرف بزنی

به هر حال دخترشی دشمنش نیستی که ببرش بیرون یا تو خونه با هم بشین حرف بزن تنهایی بگو پدر من از 18 سال تا الان حدود 6 سال به خاطر شما و ناراحت نشدن شما درس خوندم برای رشته ایی که بهش علاقه نداشتم  اما زندگیم عمرم جونیم داره با این مدل زندگی تباه میشه من میخوام دانشگاه برم ولی رشته ایی که علاقه دارم بهش یا قبول شدن در اون رقابت چندانی بین دانشجوهاش نیست یا دانشگاه پیام نور یا ازاد یا غیر انتفاعی برم.

کار کردنت رو نگو خودت ادیتوری و ادمینی رو یاد بگیر و خاموش به کارت ادامه بده در کنار اینا اروم اروم باشگاه رو به  برنامت اضافه کن نگو کجا میری اگر فکر میکنی نمیزارن بلکه ساعت هایی بنداز که کسی فکرش به تو نیست مثلا قبل دانشگاه بعد دانشگاه اما لطفا کاری نکن که اسیب ببینی و بعد پشیمون بشی از باشگاه رفتن  سالم برو سالم بیا چون قراه بهونه دست خانوادت ندی.

این کارو بکن اصلا نترس بترسی به خودت بیای میبینی 30 سالته همین وضعی بدتر عصبی  پرخواشگر مجرد و بی هدف افسرده

دیگه بدتر از ین نمیشه که نهایت میگه نمیخوام بهونی بروشوهر کن تو هم میگی خواستارت ادم پایه ایی هست و درکت میکنه خوب در کنارش میتونی اهدافتو دنبال کنی.

نترررررررررررررررررررررررررس تا با ترست مقابله نکنی تو این وضعیتت زندانی میمونی

حرف زدن با پدرت نه گناه نه زشت جوری که گفتم باهاش مودبانه حرف بزن  یا اگر ادم معقولی هست برین پیش مشاور اون بگه بهش قبلش برو به مشاور بگو به پدرت چیا بگه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شاید در سنین پایین از رو ترس باشه اما سن بالاتر میره ترس جاشو به احترام گذاشتن میده الان برای ت ...

خیلی‌ ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی.

نه باشگاه رو میرم بعداز امتحانم و درجریانشون میذارم. اتفاقا باشگاه سرکوچمونه و مشکلی نیست کلا آدمی نبودم هیچوقت که حتی خانواده رهام بذارن سواستفاده کنم ازجهت خودم مطمئنم که مشکلی پیش نمیاد.متاسفانه گاهی خانواده فکرمیکنن اگه آزاد بذارن بچه هارو قراره ما بدترین کارو انجام بدیم همیشه بدترین احتمالات رو درنظرمیگیرن واسه همه چی.درصورتی که اگر ازاول باتربیت درست خوب وبد جابیفته ازیه سنی به بعد آدم خودش مسیر رو درست می‌ره و ازچیزی که اشتباهه دوری می‌کنه.

آره همه چیز ناشی از همون ترسه والبته یه دلسوزی و یه شرم اشتباه.انشاالله که ازپسش برمیام چون خودمم واقعا خسته شدم ازاین وضعیت.

بازم ممنون عزیزم♥️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

خیلی‌ ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی. نه باشگاه رو میرم بعداز امتحانم و درجریانشو ...

منتظرم نتیجه عبور از ترس بیموردت رو بیای بگی.شکستم بخوری مهم نیست مهم اینه بشکنی این ترس بیجارو.البته منظور این نیست به بزرگترامن بی احترام یکنیم.

منتظرم نتیجه عبور از ترس بیموردت رو بیای بگی.شکستم بخوری مهم نیست مهم اینه بشکنی این ترس بیجارو.البت ...

ممنونم

ببخشید میشه بپرسم شماچند سالتونه؟و شغلتون چیه؟