2777
2789
عنوان

بیاین کمک😔

174 بازدید | 20 پست

۲۴سالمه. خانواده سالمی دارم فرزند اول خانواده ام ولی متاسفانه طرز فکر سنتی دارن توبعضی چیزا خیلی خوبن بعضی مسائل سخت گیری میکنند.واقعا حس میکنم افسرده شدم.بااین سنم برا چیزای کوچیک باید حرص بخورم.ازبچگی پدرم رو درس خوندن حساس بود خیلی زیاد جوری که ما زده شدیم.

سال سوم کنکورم رتبه خوبی اوردم اشتباه کردم انتخاب رشته نکردم پدرم اصرار کرد برو دبیری ولی من علاقه نداشتم کمالگرا بار اومدم ازبچگی تومغزم رفته بود فقط پزشکی ولی سال های بعد هی رتبم داغون تر شد.همه چیز من به کنکورم گره خورده من الان ۲۴سالمه ولی هنوز درگیر کنکور مزخرفم.

فکر میکنن من دارم میخونم وبه لحاظ روحی به حدی اسیب دیدم که خدامیدونه ولی شجاعت اینو ندارم بشینم صادقانه حرف بزنم بگم من خستم نمیکشم دیگه.هیچوقت خواسته دلمو با پدرم راحت درمیون نذاشتم.

هرکاری میخوام انجام بدم میگن بذار ان‌شاءالله بعد کنکورت

از طرفی دوس ندارم دلشون بشکنه چون میدونم خیلی ناراحت میشن تنها کسی که تو زندگی جلوش ساکت میشم پدرمه.همیشه حس میکنن ما بچه ایم.من خودم الان دوس ندارم ازدواج کنم ولی مثلا خواستگارای زیادی دارم ولی حتی پدرم سعی داره من متوجه نشم که یوقت ذهنم درگیر نشه و یا خودش جوابش منفی مستقیم رد میکنه.اینا واقعا نگرانم می‌کنه.من حس میکنم زندگیم متوقف شده فقط زندم زندگی من خلاصه شده تو یه اتاق پراز کتاب و جو کنکور.تیکه های اطرافیان و فامیلم بماند.حس بد خودم به خودم و اون احساس شکست خوردن هم بمانداعتماد ب نفسم نابود شده انگیزه هیچی ندارم.واقعا خسته شدم از این شرایط.اعصابم بهم ریخته صورتم دردمیگیره دستم شونه هام.وهمش بخاطر اعصابمه بخاطر خود خوریام.همش میریزم توخودم.اصلا شاد نیستم همش غمگین

بخدا دیگه بریدم دارم نسبت به همه چیز بی تفاوت میشم😔

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

چرا به خودت ظلم میکنی گل جانم این چ کاریه داری با خودت میکنی بشین با پدرت حرف بزن ی رو میرسه ک واسه تلف شدن روزها و  سال‌های بیهودت افسوس میخوری مرگ یه بار شیون یه بار مطمئن باش پدرو مادرتونم درکتون میکنن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا به خودت ظلم میکنی گل جانم این چ کاریه داری با خودت میکنی بشین با پدرت حرف بزن ی رو میرسه ک واسه ...

عذاب وجدان داره دیونم می‌کنه میدونم اشتباهه ولی حتی الان دارم دیونه میشم که دوماهه دیگه چجور توچشای پدرم نگا کنم.چون خیلی براش مهمه حرفم مسخرست ولی حس میکنم مایه خجالتشم همه میگن چندساله پشت کنکوری هیچکاری نکرده خنگه درصورتی که من به لحاظ روحی خیلی چیزای بدی گذروندم فشارای زیادی روم بوده همه فکرمیکنن خیلی دارم تلاش میکنم ولی من دوسه ساله لای کتابامم بازنکردم.خودمم نمیدونم چجوری گذروندم بخدا.فقط میدونم افسرده شدم واحساس پوچی میکنم.در تمام این مدت اینو خودم تنهایی گذروندم.حتی با خانوادم راجب شرایط روحیم حرف نمیزنم که یه درد ونگرانی نشم رو دردا ومشکلات دیگشون.

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان داره دیونم می‌کنه میدونم اشتباهه ولی حتی الان دارم دیونه میشم که دوماهه دیگه چجور توچشای ...

قریونت بشم عزیز دلم آجی من نکن با خودت عزیزم داری به بدترین شکل ممکن ب خودت و اعصاب و روانت آسیب میرسونی ک و  ن لق حرفای بیخود مردم و فک و فامیل دورت بگردم با بابات حرف بزن همه اینارو بهش بگو بخدا درکت میکنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اصن نمیدونم از زندگی چی میخوام.یه بی تفاوتی وبی انگیزگی زیادی پیدا کردم نسبت به همه چیز.

همش دلم میخواد بخوابم چون خواب منو دورمیکنه از این زندگی و این دنیا.

من آدم خیلی شادی بودم و بشدت برونگرا ولی الان حتی نای اینو ندارم باکسی راجب مشکلاتم حرف بزنم توضیح بدم.وتنها چیزی که دلم میخواد دوری از تمام ادماست😔

قریونت بشم عزیز دلم آجی من نکن با خودت عزیزم داری به بدترین شکل ممکن ب خودت و اعصاب و روانت آسیب میر ...

هیچوقت نتونستم با پدرم ارتباط درستی بگیرم تو بیان کردن خواسته هام.بخدا پدرم آدم خیلی خوبیه یسری سختگیری هایی داره که تاحدیشم طبیعی و قابل درکه برام.ولی اصلا حتی میخوام باهاش حرف بزنم اشکم میاد پایین.فقطم نسبت به بابام اینجورم.

هم خیلی برام عزیزه هم میدونم چقدر دوسمون داره ولی خب مثل تمام آدما اونم یسری رفتارای اشتباه داره.نمیدونم ازکجا باید شروع کنم که این روند روتغیر بدم.

هیچوقت نتونستم با پدرم ارتباط درستی بگیرم تو بیان کردن خواسته هام.بخدا پدرم آدم خیلی خوبیه یسری سختگ ...

حتما از یه مشاور کمک بگیر تا خودت به خودت کمک نکنی هیچ کس نمیتونه بت کمک کنه لطفا خواهش میکنم ازت برو پیش ی مشاور اون حتما کمکت میکنه موفق باشی عزیزم دلم

قریونت بشم عزیز دلم آجی من نکن با خودت عزیزم داری به بدترین شکل ممکن ب خودت و اعصاب و روانت آسیب میر ...

یه خواهر کوچکتر از خودمم دارم اونم دقیقا داره مسیر منو پیش میره ۲۰سالشه وپشت کنکور ودرس نمیخونه و حالش خوب نیست

حتی غصه اونم میخورم وخودمو مقصر میدونم میگم اینم الگوش من بودم😔

یه خواهر کوچکتر از خودمم دارم اونم دقیقا داره مسیر منو پیش میره ۲۰سالشه وپشت کنکور ودرس نمیخونه و حا ...

پ بخاطر خواهرتم ک شده برو پیش یه مشاور اون کمکت میکنه چطور با پدرت درمیون بزاری بخدا داری لحظه لحظه عمرتون با استرس حروم میکنی نکن با خودت دختر خوب

حتما از یه مشاور کمک بگیر تا خودت به خودت کمک نکنی هیچ کس نمیتونه بت کمک کنه لطفا خواهش میکنم ازت بر ...

ممنونم تو فکرش بودم.ولی شرایط مالیم این اجازه رو نمیده متاسفانه هزینه های روانشناسی و مشاوره هم بشدت بالاست.

گفتم شاید کسی تجربه مشابهی داشته باشه اینجا دردودل کنم حرف بزنیم شاید بدردم بخوره.

ممنونم تو فکرش بودم.ولی شرایط مالیم این اجازه رو نمیده متاسفانه هزینه های روانشناسی و مشاوره هم بشدت ...

قربونت برم برات بهترینهارو آرزو میکنم امیدوارم ی رو تاپیک بزنی و بگی از این کابوس رد شدم 🥰

قربونت برم برات بهترینهارو آرزو میکنم امیدوارم ی رو تاپیک بزنی و بگی از این کابوس رد شدم 🥰

ممنونم عزیزم همچنین برای شما🌹

سلام خوبی؟

فهمیدم حرفاتو و مشکلت چیه

متاسفانه این فقط مشکل تو نیست و خیلی ها درگیر این هستن

جالبیش اینجاست میگی دارم درس میخونم ولی تنها کاری که نمیکنی درس خوندنه.

تو میگی پزشکی اگر قصدت پزشکی هست نمیگم نخون ولی با اگاهی از این موارد که میگم بخون

پزشکی یک رشته فرسایشی هست یعنی برای گرفتن تخصص  باید 12 الی 14 سال درس بخونی ایا حوصلت میکشه؟

تو این مسیر درامدی نداری تهش پولی میدن که صرف هزینه دانشگاهت بشه یا نشه.

من ب چندتا  دانشجوهای پزشکی حف زدم خیلیاشون پشیمونن چون با این ذهنیت چشم هم چشمی وارد شدن تحمل دراز بودن مسیر و ..ندارن ولی چون میانه راه هستن نمیتونن انصراف بدن

حتی استاد و متخصص هم دیدم به دانشجوهاش میگغت ما اشتباهی کردیم وارد این رشته شدیم اگر میتونین مسیرتون عوض کنین نمیتونین  پس با انگیزه بیاین و این مسیر ادامه بدین(متاسفم بای همچین دکتر متخصصی با این تفکرات پوچ)

خوب پزشکی گل بلبل نیست تازه اگر یک نفر از سن 18 سالگیش وارد دانشگاه بشه پزشکی بخونه برای تخصصش تقریبا تا سن 35 باید بخونه یعنی بهترین سالای عمرش میره برای تحصیل و از سن 35  الی 40 به درامد خوب ممکنه برسه  یعنی درامد های نجومی برای فوق تخصص های مغز و قلب و..حدودا از 40 به بعد شروع میشه یعنی جونی میره و میانسالی  باید لذت ببری اونموقع هم اگر حال حوصله بمونه برات.

الانم نمیگم نخون اما میگم اگر میخوای بخونی درست بخون اینارو بدون و با اگاه بخون برای پولش نخون برای کمک به همنوعت بخون  اینجوری موفق میشی و این مسیر چند ساله برات عذاب اور نمیشه.

حالا تو که 24 سالته میخوای بخونی تا فوقتخصص بگیری حدود 38 میشه سنت.

اگر دنبال درامدی و فقط میخوای دانشگاه بری میتونی پرستاریم بخونی 4 سال میخونی بعد اگر بردارن میتونی بیمارستان پرستار شی اونم تازه سختی خودش داره باید به هر کسی و ناکسی جواب پس بدی شیفت شب بمونی و..

پزشکی پرستاری 70 درصد از بیرون خوب به نظر میرسه.

این از رشته تحصیلیت.

چه کسی گفته فقط با دانشگاه میشه کسب درامد کرد؟ این اشتباهه خیلی تحصیل کرده داریم پارتیم دارن ولی شغل ندارن چون اگر یه مدیر بازنشست بشه دو نفر اماده هستن که جاش بشینن.

حالا میتونی با کار مجازی به درامد برسی مثل ادیتوری یا ادمینی  از یک ماه الی 3 ماه اموزش میبینی بعد با پشتکارت میتونی درامد خوب برسی بدون اینکه پات از خونه بیرون بزاری و کم کم مستقل شی.

علت این وضعیت تو اول کمالگراییت هست دوم بی برنامگیت هست سوم بلاتکلیفیت هست

باید مشخص کنی برنامت هدفت چیه پدرم اینو دوست داره مادرم اون دوست داره ول کن  خودت چی دوست داری؟

پدر مادرت قرار نیست جای تو زندگی کنه تویی که جای خودت داری زندگی که چه کنم داری عذاب میدی خودتو

چرا ازدواج نکنی؟ اتفاقا بهترین سن ازدواجته به فکر ازدواجت باش با ادم درست معیارهای ازدواجت رو درست انتخاب کن تا بتونی فرد درستی انتخاب کنی بلد نیستی بنویسم معیار های درست رو برات.؟

ببین نندازی برای بعد ازدواجتو وقتی به خودت بیای میبینی 30 رو رد کردی هنوز هیچی به هیچی  و پشیمون میشی میگی کاش همون 24 مثال زدم 24 رو ازدواج میکردم که الان خیلی از دخترا حتی پسرا این حرف میزنن.

ادما هستن مینالن از نبود خواستگار و شوهر تو که خواستگار داری ناز میکنی؟

ببین اولین کار اینه بشینی با خودت سبک سنگین کنی ببینی چی میخوای  ول کن دیگران رو خودت چی میخوای علاقت چیه باید با خودت صادق باشی برنامت مشخص کنی هدفت مشخص کنی تو هدف مشخص نداری برای همین هیچی بهت داده نمیشه

مثل این میمونه از پست محصولی سفارش دادی میاد شهرتون ولی چون ادرس دقیق ندادی میاد میمونه تو پست شهرتون و به دستت نمیره تو هم میزنی سرو کلت میگی من خرید کردم دستم نرسیده.10 سالم دست نمیرسه چون ادرس دقیق ندادی

الان مشخصات دقیق ندادی به کاینات ک چی میخوای چه بسا خواستت امادست ولی نمیدونن کجا بفرستن نگو خدا میدونه خودش میده خیر خدا قرار بود بده  نیاز به خواستن و دعا کردن ما نبود تو باید بخوای بدن ایا تو گشنه باشی از گشنگی ببخش از هوش بری تا نخوای کسی بهت غذا میده؟؟؟؟؟ نمیده ولی کافیه لب باز کنی بگی من یه غذا میخوام خواستت انجام میشه.

حالا اینای یکه گفتم باید پشتش پشتکار باشه والا مفت نمیارزه

حالا اگر میتونی خودت تنهایی بسم الله اما اگر نمیتونی سختته بخوای من کمکت میکنم تا مسیرت مشخص کنی بری جلو انتخاب با خودته. ولی حتما شروع کن بسه الافی.

سلام خوبی؟ فهمیدم حرفاتو و مشکلت چیه متاسفانه این فقط مشکل تو نیست و خیلی ها درگیر این هستن جالبی ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین

اول از همه ممنونم که وقت گذاشتی وجواب دادی🌹

من الان دیگه دلم نمیخواد پزشکی بخونم.منظورم اون زمانی بود که دبیرستان بودم.اینم بگم تواین مدت تنها کار مفیدی که انجام دادم مدام دنبال این بودم بتونم درامد داشته باشم ولی خانوادم اجازه کار کردن به جز ازطریق درس رو بهم نمیدن.من یه دوره ادیت یاد گرفتم وپیج زدم و الان ماهی ۵۰۰.درآمد دارم.چیزی نیست تواین اوضاع ولی برام تنها اتفاق خوشایندی بود که تواین همه یکنواختی زندگیم افتاد حداقل یه کوچولو مستقل شدم.بعدازهمون درآمد دوره خریدم که بتونم ادمینی یادبگیرم.ولی بخاطر شرایط روحیم اصلا اموزش هارو شروع نکردم هنوز.

منتظرم اول تکلیفم مشخص بشه.متاسفانه خانواده ام حمایت نمیکنن تواین مورد و خودم هم بعنوان تنها کاری که بخوام انجام بدم دوسش ندارم.و واقعا دلم میخواد دانشگاه برم و تجربه کنم دانشگاه رفتن و مستقل زندگی کردن رو یه رشته ای که ۴سال باشه و تایم کمتری میگیره وباشرایطم سازگارتره.اما الان موضوع شرایط روحی و رفتار های خانوادم هست و دیدگاه غلطی که دارن.هدفای من خیلی بااونا فرق ندارن ولی مشکل اینه اونا فکرمیکنن باید برا رسیدن به اهدافم به مدل اونا ازمسیری که اونامیگن من به هدفام برسم.

مثلا من از همون سال اول دلم میخواست باشگاه برم برای روحیم و اینکه توخونه بودن خسته می‌کنه منو.روحیاتم اینجور نبود که زندگی یکنواخت داشته باشم. درکنارش درس هم بخونم مگه چقدر تایم میگرف یه روز درمیون میرفتم ولی عوضش مثل الان پژمرده نمیشدم که هربار خودمو تواینه میبینم حالم بدشه و بگم درس که نخوندی اینم از اضافه وزنت و قطعا روحیه بهتری داشتم و درسمم میخوندم.ولی پدرم میگف نه هرکی میخواد درس بخونه درس میخونه باشگاه بذار بعد کنکورت.باشگاه فقط یه مثال بود منظورم انجام دادن هراز گاهی کارهایی که دوس داشتم درکنار درس خوندن بود.هرکاری میخوام انجام بدن میگن مگه کنکور نداری.همشون سرکوب شدست

درمورد ازدواج هم من خواستگاری دارم که چندساله منتظرمنن پسرخاله ام هستش وخانواده اش بامن صحبت کردن و هربار دارم میگم الان نه. نظر خودمم مثبته ولی الان واقعا دوس ندارم ازدواج کنم چون من هنوز باخودم درگیرم بلاتکلیفی و واقعا اینکه الان به اونجایی که توذهنم براخودم تصور کرده بودم نرسیدم این ناهماهنگی بین اونچیزی که میخواستم واین چیزی که هست داره داغونم میکنه.حالا بخوام این وسط ازدواج روهم اضافه کنم همه چیز قاطی میشه.ازطرفی پدرم توازدواج سختگیره و ممکنه قبول نکنه و من همونجور که گفتم خواسته هامو نمیتونم به پدرم بگم و اونوقت یه مشکل دیگه به مشکلاتم اضاف میشه.منظورم اینه برای اینکه این روند روتغیر بدم اول باید رابطه ام با پدرم درست شه الان بیان من حتی نمیتونم بگم نظرم مثبته و دوسش دارم اینو گستاخی میدونن حتی بدون درمیون گذاشتن بامن ممکنه ردش کنم...باید بشینیم حرف بزنیم تاشرایط روحیم بهترشه  فشارهای عصبیم ازبین بره که بتونم باارامش اهدافمو دنبال کنم و بعد هم ازدواج.واقعا شرایط خیلی بدی دارم هرکاری میخوام انجام بدم به خانواده ام وکنکورم گره میخوره.شرایط مالیمم اجازه مشاوره گرفتن نمیده.

ممنون میشم اگر بتونید راهنماییم کنین🌹

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین اول از همه ممنونم که وقت گذاشتی وجواب دادی🌹 من الان دیگه دلم نمیخواد ...

گفتم پرستاری 4 سال میخونی بعد میتونی بیمارستان بری و مشغول بشی.

یا رشته های دیگه  ولی چندان به رشته دانشگاهی امید ننبد که بخونی درامد برسی همین  پرستاری فکرمیکنی چند حقوق میدن؟ خیلیاشون دور بر8 تومان هستن که  که بالا میگیرن ولی سافقشون و مدرکشون بالاتره

پرستاری دیدم دو ساله اومده پولش 5 تومن دادن  حرفم اینه این ذهنیت پاک کن که درس بخونم کار گیرم میاد نه

میخوای حال هوات تغییر کنه بری دانشگاه جوشو ببینی اوکی برو برو دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی یا پیام نور که جوشو ببینی .

خیلیم عالی ادیتوری میکنی خیلی محشره اونو ارتقا بده تو که به 500 ماهی رسیدی میتونی اینو به 5 میلیونم در ماه برسونی فقط روحیتو بالاتر ببر

باشگاه هم حتما کنارش برو

الان مرگ یه بار شیون یه بار 

چه بخوای چه نخوای باید بشینی مودبانه با پدرت حرف بزنی

اول خودت بشین با خودت دوتا چهارتا کن ببین چی میخوای اهدافت بنویس دقیق روی کاغذ بعد طبق اون اهدافت بشین با پدرت حرف بزن بگو من میخوام اینکاراو بکنم ممنون ازتونن میدونم به فکرمین نگرانمین ولی من الان 24 سالمه همه چیم عقب موندم چون همه چیز من گره زده شده به کنکور من اینا اهدافمه نمیخوام 4 سال دیگه تو این شرایط بمونم و اذیت بشم این مدلی که الان هستم اذیت میشم از برنامه  عقب میمونم.

تو باید طبق اهدافت بری جلوقبول کردن هیچ نکردن یه کار یکن

در ظاهر طبق حف اونا بورو جلو در باطن اهداف خودت ببر جلو به درامد برسی خانوادت خودشون حامیت میشن الان چون تصورشون یانه با کاری جز دانشگاه نمیشه موفق شد  تا موقعی که ببینن پول در میاری زیادم درمیاره اونا هم همراهت میشن نگران نباش.

کم کم باشگاهتم بگنجون در برنامت نیاز نیست گذارش لحظه به لحظه بدی پول نمیدن  اوکی شروع کن ادمینی رو ببین  تو فقط رویا پردازی میکنی این غلطه اقدام کن ادمینی ببین رویاتم بساز با پشتکار مشتری نبود نا امید نشو بیرونم بری مغازه باز کنی تا چند ماه نمیپرسن اینجا چیکار میکنی  مشتری یهو از اسمون نمیفته باید کار کنی تبلیغ کنی خودت مهارتتو نشون بدی 

میتونیتو سایت های جا اینجا یا پونیشا ادیت و ادمینی بگیری و درامد کسب کنی برای انجام اینکارا نیاز نیست پات از اتاق بیرونن بزاری و هیشکی نمیفهمه تو شاغلی و چقدر پول داری نگران نباش.

یا هم میتونی خواستگارت که پسر خالته اگر میخوایش ادم خوبیه ببین بله نگو چون پسر خالته دقیق تحقیق کن بودن موردای یکه پسر فامیلشون بود اوکی بود خوب بود ولی بعد ازدواج پسره معتاد از اب در اومده با اینکه فامیلشونم بود. معیاراتو اخلاقیات قرا ر بده در اولویت بعد پول و ظاهر

میتونی با خواستگارت حرف بزنی و بگی من میخوام کار کنم دانشگاه برم اگر اینارو قبول میکنی من به ازدوج با تو فکر کنم نمیکنی پس من نمیتونم.شاید اون موافق بود و ازدواج کنی و بری خونه شوهر دنبال  دانشگاهت اینم یه پیشنهاده البته به شرطی که اون قبول کنه و بعد ازدواج نگه نمیزارم .

ولی هیچوقت برای پول برای خلاصی از خونه ازدواج نکن چون یه مدل خودفروشی حساب میشه و اسیب میبینی.