سلام خوبی؟
فهمیدم حرفاتو و مشکلت چیه
متاسفانه این فقط مشکل تو نیست و خیلی ها درگیر این هستن
جالبیش اینجاست میگی دارم درس میخونم ولی تنها کاری که نمیکنی درس خوندنه.
تو میگی پزشکی اگر قصدت پزشکی هست نمیگم نخون ولی با اگاهی از این موارد که میگم بخون
پزشکی یک رشته فرسایشی هست یعنی برای گرفتن تخصص باید 12 الی 14 سال درس بخونی ایا حوصلت میکشه؟
تو این مسیر درامدی نداری تهش پولی میدن که صرف هزینه دانشگاهت بشه یا نشه.
من ب چندتا دانشجوهای پزشکی حف زدم خیلیاشون پشیمونن چون با این ذهنیت چشم هم چشمی وارد شدن تحمل دراز بودن مسیر و ..ندارن ولی چون میانه راه هستن نمیتونن انصراف بدن
حتی استاد و متخصص هم دیدم به دانشجوهاش میگغت ما اشتباهی کردیم وارد این رشته شدیم اگر میتونین مسیرتون عوض کنین نمیتونین پس با انگیزه بیاین و این مسیر ادامه بدین(متاسفم بای همچین دکتر متخصصی با این تفکرات پوچ)
خوب پزشکی گل بلبل نیست تازه اگر یک نفر از سن 18 سالگیش وارد دانشگاه بشه پزشکی بخونه برای تخصصش تقریبا تا سن 35 باید بخونه یعنی بهترین سالای عمرش میره برای تحصیل و از سن 35 الی 40 به درامد خوب ممکنه برسه یعنی درامد های نجومی برای فوق تخصص های مغز و قلب و..حدودا از 40 به بعد شروع میشه یعنی جونی میره و میانسالی باید لذت ببری اونموقع هم اگر حال حوصله بمونه برات.
الانم نمیگم نخون اما میگم اگر میخوای بخونی درست بخون اینارو بدون و با اگاه بخون برای پولش نخون برای کمک به همنوعت بخون اینجوری موفق میشی و این مسیر چند ساله برات عذاب اور نمیشه.
حالا تو که 24 سالته میخوای بخونی تا فوقتخصص بگیری حدود 38 میشه سنت.
اگر دنبال درامدی و فقط میخوای دانشگاه بری میتونی پرستاریم بخونی 4 سال میخونی بعد اگر بردارن میتونی بیمارستان پرستار شی اونم تازه سختی خودش داره باید به هر کسی و ناکسی جواب پس بدی شیفت شب بمونی و..
پزشکی پرستاری 70 درصد از بیرون خوب به نظر میرسه.
این از رشته تحصیلیت.
چه کسی گفته فقط با دانشگاه میشه کسب درامد کرد؟ این اشتباهه خیلی تحصیل کرده داریم پارتیم دارن ولی شغل ندارن چون اگر یه مدیر بازنشست بشه دو نفر اماده هستن که جاش بشینن.
حالا میتونی با کار مجازی به درامد برسی مثل ادیتوری یا ادمینی از یک ماه الی 3 ماه اموزش میبینی بعد با پشتکارت میتونی درامد خوب برسی بدون اینکه پات از خونه بیرون بزاری و کم کم مستقل شی.
علت این وضعیت تو اول کمالگراییت هست دوم بی برنامگیت هست سوم بلاتکلیفیت هست
باید مشخص کنی برنامت هدفت چیه پدرم اینو دوست داره مادرم اون دوست داره ول کن خودت چی دوست داری؟
پدر مادرت قرار نیست جای تو زندگی کنه تویی که جای خودت داری زندگی که چه کنم داری عذاب میدی خودتو
چرا ازدواج نکنی؟ اتفاقا بهترین سن ازدواجته به فکر ازدواجت باش با ادم درست معیارهای ازدواجت رو درست انتخاب کن تا بتونی فرد درستی انتخاب کنی بلد نیستی بنویسم معیار های درست رو برات.؟
ببین نندازی برای بعد ازدواجتو وقتی به خودت بیای میبینی 30 رو رد کردی هنوز هیچی به هیچی و پشیمون میشی میگی کاش همون 24 مثال زدم 24 رو ازدواج میکردم که الان خیلی از دخترا حتی پسرا این حرف میزنن.
ادما هستن مینالن از نبود خواستگار و شوهر تو که خواستگار داری ناز میکنی؟
ببین اولین کار اینه بشینی با خودت سبک سنگین کنی ببینی چی میخوای ول کن دیگران رو خودت چی میخوای علاقت چیه باید با خودت صادق باشی برنامت مشخص کنی هدفت مشخص کنی تو هدف مشخص نداری برای همین هیچی بهت داده نمیشه
مثل این میمونه از پست محصولی سفارش دادی میاد شهرتون ولی چون ادرس دقیق ندادی میاد میمونه تو پست شهرتون و به دستت نمیره تو هم میزنی سرو کلت میگی من خرید کردم دستم نرسیده.10 سالم دست نمیرسه چون ادرس دقیق ندادی
الان مشخصات دقیق ندادی به کاینات ک چی میخوای چه بسا خواستت امادست ولی نمیدونن کجا بفرستن نگو خدا میدونه خودش میده خیر خدا قرار بود بده نیاز به خواستن و دعا کردن ما نبود تو باید بخوای بدن ایا تو گشنه باشی از گشنگی ببخش از هوش بری تا نخوای کسی بهت غذا میده؟؟؟؟؟ نمیده ولی کافیه لب باز کنی بگی من یه غذا میخوام خواستت انجام میشه.
حالا اینای یکه گفتم باید پشتش پشتکار باشه والا مفت نمیارزه
حالا اگر میتونی خودت تنهایی بسم الله اما اگر نمیتونی سختته بخوای من کمکت میکنم تا مسیرت مشخص کنی بری جلو انتخاب با خودته. ولی حتما شروع کن بسه الافی.