2777
2789

جفتمون از هم خوشمون میاد ولی هی میگم نه ما دوستیم... اونی که تو این رابطه عاشق تره اونه رفتاراش انقد ضایعس که همه فهمیدن... زیرزیرکی یه چیزایی میگه ولی من خجالت میکشم میزنم تو شوخی و مسخره بازی

وقتی پیششم هی با دستش بازی میکنم یهو دلم براش ضعف میره لپشو میکشم حتی یه بار بغلش کردم ولی با اینحال کنارش که هستم قند تو دلم اب نمیشه استرس نمیگیرم ارامش دارم.. دیدم بقیه میگن استرس شیرین میگیرن ضربان قلبشون میره بالا.. من اینجوری نیستم نمیدونم مشکل از چیه واقعا.. یه حس عجیبیه که شبیه چیزی که بقیه تعریف میکنن نیست... با خودم میگم نکنه من خوشم اومده چون اون خوشش اومده و از توجهش حس خوب گرفتم.. ولی یه بار که رفته بودم بگم این ارتباط درست نیست نتونتسم دست و پام شل شد قبل اومدنش رفتم تا مرز سکته از فکر ازش جدا شدن.. نمیدونم چمه

اگه نظری ندارین لطفا فقط رد شین زخم زبون نزنین

ضربان قلب میره بالا یه اصطلاحه عزیزم وگرنه جدی جدی که تپش قلب شدید نمیگیره آدم که متوجه بشه قلبش داره میزنه تند تند مگر اینکه اضطراب و استرس هم داشته باشه

فکر کن عاشق شوهرتی هر روز کنار همید هی ضربان قلبت بره بالا نمیشه که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که دلت براش ضعف میره و پیشش تو آرامشی ینی حست درسته  

وقتی ازش دورم همش دارم بهش فکر میکنم و میگم کاش نبینمش از سرم بپره.. وقتی میبینمش زمان انقد زود میگذره که حتی نمیخوام ازش جدا شم خودمو درک نمیکنم .. میترسم بهش اسیب بزنم حالیم نشه

ضربان قلب میره بالا یه اصطلاحه عزیزم وگرنه جدی جدی که تپش قلب شدید نمیگیره آدم که متوجه بشه قلب ...

همون ضربان قلب بالا رو هم ندارم... راحت و ریلکس و تو ارامشم وقتی کنارشم.. تو تصوراتم فکر میکردم یکی دستشو بندازه دور کمرم قلبم پر حس خوب میشه الان میفهمم خیلی عادیه

همون ضربان قلب بالا رو هم ندارم... راحت و ریلکس و تو ارامشم وقتی کنارشم.. تو تصوراتم فکر میکردم یکی ...

حست نرماله عزیزم مخصوصا وقتی که کمی همو‌ بیشتر بشناسید کنارش احساس راحتی بیشتری میکنی 

من و همسرم واقعا عاشق همیم با همه سختی های زندگی حتی موقع عقد جفتمون گریه کردیم ولی خوب تپش قلب نمیگیرم اینا برای قصه هاست عزیزم