2777
2789

سلام خواهشا کمکم کنید دختر من ۲۱ ماهشه از بچه های کوچیک میترسه تو پارک از بغلم پایین نمیاد کلا بیرون از خونه همش بغلمه

با اینکه کلاسای مادرکودک میبرمش رستوران و اینا هم زیاد میبریمش ولی خیلی محتاطه کلا دلم براش میسوزه که راحت نمیدوئه تو خیابون و بازی کنه

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه بدی نداشته؟  بچه خواهر شوهر منم همینطوریه علتش هم اینه که پسر خالش اذیتش می کرده برا همین ...

نه ولی کلا از نوزادی هم تو جمع راحت نبود بغل کسی اصلا نمیرفت حتی بغل باباش راحت نمیرفت تازه بهتر شده ولی بازم اگر کسی خیلی بهش توجه کنه سریع میپره بغل من قایم میشه

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
ببرش خانه کودک

خانه بازی میبرمش اونجا بازی میکنه تا وقتی بچه ای خیلی نزدیکش نشه