2777
2789
عنوان

وزن جنینم😭

374 بازدید | 39 پست

امروز 24هفتمه رفتم سونو وزنشو گفت645گرم😢گفت جثش ریزه گف خیلی کوچیکه 

چ کنم بزرگ شه وزن بگیره. من هنوزم ک هنوزه دوروز یبار بالا میارم. چیزی نمیتونم بخورم😢

باید وزنش چقدر باشه مگه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

ببین بچه ۳۲ هفته به بعد وزن میگیره... عجله نکن.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همشم واسه غذا خوردن نیست

یه سونوی داپلر بده

ببین خونرسانی به جنین چطوره

گاهی خون رسانی کمه و جنین خون کمتری بهش میرسه

اگر خون رسانی کم باشه

بهت دارو میدن اکی میشه

ولی حتما پیگیرش باش

اگر سونو داپلر اکی بود

بیا چیزای پر کالری بخور

معمولا جنین ماه های اخر وزن میگیره

بستنی 

کباب ها 

دلستر ـ... اینا وزن میدن

بستنی، آبگوشت ، فرنی ماکارانی اینا باعث میشه که جنین وزن بگیره حتما بخور نگران نباش اگه وزن جنین خیلی کم باشه دکتر بهت دارو میده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍