2777
2789

من آبان نیستم ولی اکو رفتم

هم برا خودم هم برا بچه

ولی بعد آنومالی

دکتر گفت مثل آنومالی و ان تی دارهداینم روتین میشه

ولی خب هزینش زیاده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آبان نیستم ولی اکو رفتم هم برا خودم هم برا بچه ولی بعد آنومالی دکتر گفت مثل آنومالی و ان تی دا ...

اتفاقا سوالم همین بود که روتین هست و همه انجام میدن یا  همینجوری نوشته 

اتفاقا سوالم همین بود که روتین هست و همه انجام میدن یا  همینجوری نوشته

مثل آنومالی و ان تی هرکس خواست میره اجباری نیست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من آبان نیستم ولی اکو رفتم هم برا خودم هم برا بچه ولی بعد آنومالی دکتر گفت مثل آنومالی و ان تی دا ...

شما میدونی تا کی میشه رو کمر خوابید ؟  من الانه ۱۳ هفتمه    میترسم رو کمر بخوام هی پهلو به پهلو میشم ولی خیلی اذییتم 

شما میدونی تا کی میشه رو کمر خوابید ؟  من الانه ۱۳ هفتمه    میترسم رو کمر بخوام هی په ...

۳ماهه اول مشکلی نداره

ولی خب کم کم عادت کن که برا بعدت اذیت نشی

من الان تو ۶ماه هستم هنوز عادت نکردم درست به پهلو بخوابم استخونام خشک میشن

😩منم دیشب تلاش کردم ولی داغون شدم تا صبح 

پالش بزار وسط پاهات خیلی بهتر میشه

البته ی بالش کم حجم و سبک

دیگه باید تحمل کنیم😢

بی خودی اسممونو نذاشتن مادر😅

برای هفته ی ۱۵ برای من نوشته شاید چون چند قلو هستم داده  خود دکترم هم خیلی حساسه البته

سلام عزیزم چند قلو داری؟ معمولا ای یو ای دوقلو میشن.... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤