2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک کامنت و ویو در دقایق اول خیلی مهمه 

و پستت باید بعد از ۲۴ ساعت همچنان فعال باشه 

احظه اول که میزاری تا چند دقیقه اول بیشترین مقدار لایک و کامنتو میگیری 

یکم کامنتارو جواب بده 

یک دیگرو دو ساعت بعد و بقیشو ۵ ساعت بعد 

اینجوری پستت فعاله 

و بخواه ک پستتو شیر کنن

هشتگ گزاری کن و اصولش رو رعایت کن 

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

ریلزای جذاب زیر ۳۰ ثانیه با اهنگای ترند بزار 

مثل بقیه نباش 

باید متفاوت باشی تا دیده بشی وگرنه مثل بقیه ک فراوونه 

کسانی ک باهات تعامل ندارن رو سعی کن خودت باهاشون تعامل داشته باشی تا فالوور روح نشن 

یه سری پیجارو ک هم سطح خودتن فالو و حمایت کن از اونام بخا ازت حمایت کنن 

انتظار از عشق قویتره... این یعنی ادم عاشق باشه ممکنه نرسه، ولی منتظر که باشه حتما میرسه...منتظر باش تا برسی:)❤🫂
کامنت و لایک و فالوعرات بره بالا اتوماتیک میری اکسپلور

دیگه الگوریتم اینستا هیچ ربطی ب تعداد فالوور نداره 

فقط باید محتوای جذاب و متفاوت و ترند بزاری تا مردم ری اکشن(لایک، کامنت، سیو، شیر...)نشون بدن اون وقته ک فورا اکسپلورو رنده میکنی 

من پیج هنری دارم ۱۴۰۰ تا فالوور دارم با این کار پستهام بالای ۱۰ کا ویو میخورن کمتر نمیشه 

لایکا کمتر از ۲۰۰ نیست

انتظار از عشق قویتره... این یعنی ادم عاشق باشه ممکنه نرسه، ولی منتظر که باشه حتما میرسه...منتظر باش تا برسی:)❤🫂
لایک کامنت و ویو در دقایق اول خیلی مهمه  و پستت باید بعد از ۲۴ ساعت همچنان فعال باشه  اح ...

جدیدا اینستا خیلی عوض شده من وقتی پست میزارم روز اول خبری نیست فردا ک میرم اینستا میبینم پستم ترکونده 

ریلزای جذاب زیر ۳۰ ثانیه با اهنگای ترند بزار  مثل بقیه نباش  باید متفاوت باشی تا دیده بش ...

آخه من سوالم اینه  میگه اونبکه  لایکت کامنت می‌زاره  باید از فالو رای خودت باشه تابری اکسپلور 

من توتبادل شرکت میکنم تا پستامو لایک کنن اونا که فالوورام نیستن 

من الان نمی‌دونم چکارکنم توتبادل برم لایک کنم یانه آخه فالورای خودم هیچ لایک وکامنتی نمیذارن ۲۶۰۰تا دارم همش ۴۰ نفر لایک میکنم

لطفاً برای رهایی ازمستاجری یه صلوات مهمونم کنید 🙏💕
آخه من سوالم اینه  میگه اونبکه  لایکت کامنت می‌زاره  باید از فالو رای خودت باشه تابری ...

وای نه اصصصلا تو گروهای تبادل نرین پیج رو نابود میکنن مگه ندیدین اینایی که پیح اموزش اینستا دارم بشدت تاکید کردن ک این گروها خطرناکه 

من پیجم ۳ کا بود رفتم تو همین گروها دوسال پیش، مجبود شده دیلیت کنم همه فالوورا روح شده بودن ویو استوری ۵۰ بود 

خداروشکر پیجم بزرگ نبود ک بخام خیلی غصه بخورم 

دیلیت کردم دوباره پیج زدم و خیلی تلاش کردم ولی هنوز ب امارایی ک هدفمه نرسیدم 

بجای رفتن تو این گروها با پیجای هم سطح و همکار خودتون دوست بشید همو فالو کنید هرروز استوریشونو ریپلای کن کامنت بزار لایکشون کن ....اوناهم انجام میدن  

بعد یکی دو هفته اونایی که دیدی متقالا حمایت نکردن رو انفالو کن و برو سراغ چند نفر دیگه  

آخه من سوالم اینه  میگه اونبکه  لایکت کامنت می‌زاره  باید از فالو رای خودت باشه تابری ...

ویو استوریت چقده 

اینجوری و میگی فالوورات همه روح شدن باید اموزش ببینی ک فعال بشن یا یک پیج دیگه بزنی