شاید یکی بگه چرا ترسوندیش، شما میگی کی تعبیر این خواب رو بلده منم جوابت رو میدم، راستش رو بخوای چند وقت گذشته من دو بار به فاصله کم دوتا خواب رو مثل هم دیدم، یکی خانواده پادشاه قبلی ایران بود خواب بعدی ... کنونی ایران، چشتون روز بد نبینه روز خوش ندیدم بعد از اون دو خواب، خودم باورم شده تعبیر این دو خواب چقد وحشناک بوده تو زندگیم، من اول فک کردم تعبیرش عالی میشه و ببین کیارو تو خواب دیدم و صدقه ندادم، من پیشنهاد میکنم صدقه بده ان شالله به امید خدا در پناه خدای مهربان باشی عزیزم
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاه قبلی ایران رو که فقط تو تلویزیون دیده بودمش، تو خواب دیدم، میدونستم برگشتن ایران و اون زنده بود،یه خونه گرفته بودن تو نیاوران،من تو حیاط خونه شون با شاه داشتم خیلی خیلی دوستانه از گذشته و از همه چی اونها حرف میزدم، خانواده ش تو پذیرایشون مشغول تدراک انگار مهمونی و از این حرف ها بودن و تدراک غذا و ...، شاه انگار خیلی احساس دوستی با من میکرد و گفت همیشه به من سر بزن و هیچ وقت تنهام نذار و درد دل میکرد و خلاصه ش چیزی تو این مایه ها بود. اون یکی خوابم رهبر رو خواب دیدم که اومد خونه مون و بهمون سر زد، من از این دوتا خواب تعبیر خوبی نگرفتم، فک کردم خواب پادشاه دیدم شاخ غول شکوندم، خواهر چشت روز بد نبینه، اگه دفعه دیگه خواب پادشاه ببینم هر وقتی که باشه از خواب بیدار بشم باید سوار شم برم خودم رو بندازم تو دریا
مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد