یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارکهههههههه😍😍😍امروز خیلیا تو سایت خوشحالن واقعا خدایا ممنونم دل بنده هاتو شاد می کنی دل منم شاد شد از خوشحالی بنده هات امیدوارم منم یه روز از ته دل بخندم
نی نی داره یه دندون /قند می خوره از قندون/ فرشته مهربون آورده براش یه دندون /آش بخورید نوش جون/آش دندون نی نی جون
ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش ب ...
پسر منم 4 ماهه شیرخشک میخوره اپتامیل 2 بخر که بهش بسازه اذیت نکنه اولش روزی سه بار بهش بده یه بارم قبل خواب بده 60 سی سی بده تا دل درد نشه سر شیشه شیر رو که گرفت سینتو ول میکنه خودش
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش ب ...
دختر منم همینجوره منم بعضی وقتا کلافه و عصبی میشم باهاش دعوا میکنم حتی میزنمش بعدش پشیمون میشم و گریه میکنم افسرده شدی مثل خودمی... چاره دیگه ای نیست کاش از روز اول نگهداری بچه رو به شوهرت میسپردی میتونستی مسافرت هم باهاش بری الان سختت شده حق داری الکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"