2777
2789
عنوان

پسرم دندون در اورده 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 36 پست
مبارکه یاد خودم افتادم چقدر خوشحال شدم

😘😘😘

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مبارڪہ ..اگہ شیرخودتو میخوره اول گازگرفتناشہ وااااے😁😉

اوه اوه 

بزار گاز بگیره چقدر دلم تنگ شده چقدر،قشنگ بود اون روز برای منم رفته بودیم مشهد زیارت اونجا دندون درآورد خیلی،قشنگ بود خیلییییی یادش بخیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون درآوردن باعث تب و اسهال نمیشه

مدفوعش رقیق تر و چرب مانند شده بود پزشکش گفت میخواد دندون در بیاره

من از قدیما یادمه میگفتن بچه که دندون در میاره گوشت بدنش آب میشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مبارکهههههههه😍😍😍امروز خیلیا تو سایت خوشحالن واقعا خدایا ممنونم دل بنده هاتو شاد می کنی دل منم شاد شد از خوشحالی بنده هات امیدوارم منم یه روز از ته دل بخندم

نی نی داره یه دندون /قند می خوره از قندون/ فرشته مهربون آورده براش یه دندون /آش بخورید نوش جون/آش دندون نی نی جون

ننه مبارک باشه.اون اولش که اب میخورن و تیک تیک دندونشونو میزنن به لیوان😍😍😍یا به قاشق.دلم تنگ شد ب ...

ای خداااااا چی گفتییی😍😍😍یاد دندونای دخترم افتادم🤣🤣

در کل مضمون هر دو اینه که دندون در اوردن خیلی سخته

مبارڪہ ..اگہ شیرخودتو میخوره اول گازگرفتناشہ وااااے😁😉

😂😂😂

متاسفانه نمیخوره 😄😄

اوه اوه  بزار گاز بگیره چقدر دلم تنگ شده چقدر،قشنگ بود اون روز برای منم رفته بودیم مشهد زیارت ...

حس خوبت رو کاملا درک کردم

مبارکهههههههه😍😍😍امروز خیلیا تو سایت خوشحالن واقعا خدایا ممنونم دل بنده هاتو شاد می کنی دل منم شاد ...

وای عزییییییز دلم چقدر انرژی مثبت از پستت گرفتم ان شاءالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه هیچوقت غم نبینی 

❤🌹

سلام عزیزم خوبی.بسلامتی دندونش دراومد.علائمش چی بود؟؟

سلام گلم فدای تو

تو خوبی 

اره دو تا از پایین در اورده

بیحالی و تب و اسهال🤢

وزن هم خیلی کم کرده

پسر تو در چه حاله 

میتونه بشینه؟ 

سلام گلم فدای تو تو خوبی  اره دو تا از پایین در اورده بیحالی و تب و اسهال🤢 وزن هم خیلی کم ...

ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش بیدارمیشه شیرمیخادبنظرت چجوری شیرخشکیش کنم اصلانمیتونم بخاطرش برم حتی ی دکتری اینجوری خوب میشه میتونم بزارم پیش مامانم واقعاخسته ام.دخترمم همش کتکش میزنه همش جیغ ودادمنم نمیتونم باشوهرم وقت بگذرونم همش دوربچه هام  اونم تنهایی میره مسافرت براخودش منم کلی باهاش دعوامیکنم‌.غذاهمه چی ب پسرت میدی؟بنظرت چجوری شیرخشک بهش بدم اخه خیای ضعف دارم.لطفا کمک‌م کن

ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش ب ...

شبا بیشتر بهش غذا بده غذای سفره رو بده من فقط هفته اولی که شروع به غذا دادن کردم فرنی و حریره بادوم بهش دادم بعدش دیگه هر چی خودمون میخوردیم میدادمش

ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش ب ...

پسر منم 4 ماهه شیرخشک میخوره اپتامیل 2 بخر که بهش بسازه اذیت نکنه اولش روزی سه بار بهش بده یه بارم قبل خواب بده 60 سی سی بده تا دل درد نشه سر شیشه شیر رو که گرفت سینتو ول میکنه خودش

دختر منم همینجوره منم بعضی وقتا کلافه و عصبی میشم باهاش دعوا میکنم حتی میزنمش بعدش پشیمون میشم و گریه میکنم افسرده شدی مثل خودمی... چاره دیگه ای نیست کاش از روز اول نگهداری بچه رو به شوهرت میسپردی میتونستی مسافرت هم باهاش بری الان سختت شده حق داری الکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه