2777
2789
عنوان

جاری

1727 بازدید | 17 پست

سلام دیشب دخترم خونه خواهر شوهرم بوده این جاریم و خواهر شوهر هام هم رفتن اونجا آقا دختر جاریم با چوب میزنه تو دست دختر من دردش میاد دختر من هم با دست تو کمر دختر جاری میزنع بعد جاریم جلو این همه بچه دختر منو میزنع دختر من خیلی خیلی حساسه خواهرشوهرم دیشب گفت جاریت زدش دخترتون داره گریه می‌کنه با دخترم حرف زدم ارومش کردم زنگ جاریم زدم گفتم که دوتا بچه باهم دعوا میکنن من و تو نباید دخالت کنیم حالا جاریم یک تومار نوشته که تو چرا زنگ زدی کارمند ایااشتباه بوده 

نه کار خوبی کردی به چه حقی دختر تورو زده نگفته اینا بچه هستن دعوام کنن دو دقیقه بعد دوباره باهم دوست میشن 

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت اونجا اشتباه بوده ک بچه رو بدون پدرو مادر گذاشتی خونه خواهر شوهرت

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
کارت اونجا اشتباه بوده ک بچه رو بدون پدرو مادر گذاشتی خونه خواهر شوهرت

واقعا؟من احمق بضی وقتاازاین کارامیکنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭