2777
2789
عنوان

ی پیشنهاد !

347 بازدید | 34 پست

سلام الان ی تاپیک خوندم که خیلی ناراحت شدم و با اینکه حالم اصلا خوب نیست ولی درد خودم یادم رفت وقتی درد دل این کاربر رو خوندم. نمی‌دونم تاپیکاشو خوندید یا نه ، میگفت شوهرش طلاقش میده و بچشو ازش میگیره و اجازه نمیده بچشو ببینه و ...

خانمای مشهدی ازتون خواهش میکنم اگه شرایطشو دارید واسه این کاربر ی موقعیت شغلی مناسب جور کنید بلکه مشکلاتش کمتر بشه و همسر سابقش دیگه نتونه بچشو ازش بگیره. نمی‌دونم گفتن این حرف درسته یانه ولی حتی اگه راضی باشه و ناراحت نشه چقدر خوبه که بتونیم از لحاظ مالی واسش کمک بفرستیم بلکه کمی از سختیای زندگیش کم بشه بخدا فکرش از سرم بیرون نمیره بدجور دلم گرفته واسش  

الان میان میگن شماره کاربری دیگه همون خانوم هستی که داری الکی میگی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم 😢

ب خیرین بگه یا کمیته ای جایی 

وام اشتغال 

کافی نت کاریابی 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
الان میان میگن شماره کاربری دیگه همون خانوم هستی که داری الکی میگی

ای وای الان اون بنده خدا هم قضاوت نادرست میشه 

بچه ها بخدا به همین ساعت قسم کور بشم اگه دروغ بگم من اصلا اون کاربر رو نمی‌شناسم بقران فقط دلم واسش سوخت آخه منم ی مادرم با هزار تا مشکل

کدوم کاربر؟از کجامعلوم راست میگه اینجا بعضیا خیلی دروغ میگن یا اغراق میکنن

نه آخه چند تا تاپیک در این مورد زده تاپیکاشو جدید نیست هر کدوم مال ی تاریخچه با فاصله از تاپیک بعدی درخواست پول و کمکم نکرده بنده خدا

نه آخه چند تا تاپیک در این مورد زده تاپیکاشو جدید نیست هر کدوم مال ی تاریخچه با فاصله از تاپیک بعدی ...

وقتی شرایطش سخته و توانایی نداره بچه رو باباش ببره بهتر لااقل اون گرسنگی و سختی نکشه  اگه شرایطش سخته چرا بخواد جدا ش بین بدو بدتر بدو انتخاب کنه بمونه واس خاطر بچش

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
خب آیدی چیزی ازش بذار  کار تو دیوار زیاده، مدرکش چیه

من نمی‌شناسمش گلم نمی‌دونم مدرکش چیه.میگفت تو روستا زندگی می‌کرده شوهرش می‌گفته تو دهاتی هستی من زن شهری می‌خوام بعدم اینو طلاق میده می‌ره زن شهری میگیره. بچشم با پارتی بازی ازش میگیرن. @mamantofan99  

وقتی شرایطش سخته و توانایی نداره بچه رو باباش ببره بهتر لااقل اون گرسنگی و سختی نکشه  اگه شرایط ...

واسه ی زنی که شوهرش دلشون شکسته و کلی تحقیرش کرده و ولش کرده رفته ی زن دیگه گرفته خیلی سخته که بچشم که تنها دلخوشیشه ازش بگیرن. بنده خدا می‌گفت واسه خودش حتی ی آدامس نمی‌گرفت که بتونه خرج بچشو بده ولی فقط بوش پیشش باشه