2777
2789

چهار یا پنج روز بعد پر*یودیم ناخواسته .....

خیلی استرس دارم تموم دغدغه ام شده این موضوع..

تو دوران عقدیم، شرایط عروسی هم نداریم فی الحال..

انقدر نگران این موضوعم  ک باردار باشم..

انگار بدنم(رح.م) یهو درد میگیره، گاهی بیحال میشم و سرگیجه میگیرم..😥

با اینکه بعد چندساعت قرض اورژانسی خوردم..

ولی از شانسمون ژنتیکی خیلی بدنمون اماده بارداری هست و با ی بار اقدام اقوامم باردار میشدن..

حتی جرعت نمیکنم بی بی چک بزنم، همش به خودم میگم محیا دیوونع باردار کجا بود اینا همش تلقینه😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا تا وقتی شرایطشو ندارین،درست و اساسی جلوگیری کنین بعدا خدایی نکرده ابدا ابدا نمیشه سقطش کر ...

اخه همسرم قانع نمیشه، ولی خداروشکر عاشق بچه هس حتی اگه باردار باشم خیلیم خوشحال میشه حتی از خانواد هامونم نمیترسه بابت این قضیه.ـ ولی من بخاطر ابروی خانوادم و خانواده همسرم حتما اذیت خواهم شد

اخه همسرم قانع نمیشه، ولی خداروشکر عاشق بچه هس حتی اگه باردار باشم خیلیم خوشحال میشه حتی از خانواد ه ...

به هیچ کس مخصوصا همسرت نگو

برای آزادی ...🌞🦁                                                 
6/7 روزه تقریبا

ببین گلم

اساسا زمان تخمک گزاری چیزی حدود 12تا 16 روز بعد از اولین روز پریوده

استثناهم دااااااارددددددددد.

اینترنت زده روز 14

اسپرم تقزیبا 5 روز تو بدن زنده میمونه

تقریبا درصد بارداری شما کمه

ببخش ولی میشه بگی کامل انجام شد رابطه یا شک داری یا چی