2777
2789

خوشگلا من یه سال و نیم پیش ناخونای شست پام قارچ گرفت بعد درمانش کردم الان یه ساله خوب شده قارچ ناخونم دلم میخواد ناخون پام رو کاشت بزنم برا ماه بعد ب نظرتون عب نداره؟ اگه میشه با چی کاشت بزنم که قارچ نگیره ؟ ژل یا پودر؟

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ی بار قارچ زده دیگه ریسک نکن چون احتمالش هست

بعد برای پا کار درستی نیست اصلا.

دست بکش زیر ناخن پات و بو کن.خودت میفهمی ک چقدر شصت پا پر از میکروبه.پس پارو بیخیال شو

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
مشکلی نداره بکار

عع آخه یه نفر اینجا الان گفت نکار ☹️🥺چیکار کنم تا حالا نگاشتم همه میکارن مرتب منم دلم میخواد 🥺🥺🥺

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
قارچ ربطی به مدل کاشت و ژل و پودر نداره مواد گذاری و ضد قارچ ناخن کار مهمه و نگهداری خودتون 

ینی ممکن نیست دیگ قارچ بگیرم ؟ 

من یه سال شرکت رفتم کفش مار که پوشیدم پام عرق میکرد و ناخونم زرد شد و قارچ گرفت از اون بود 

عع آخه یه نفر اینجا الان گفت نکار ☹️🥺چیکار کنم تا حالا نگاشتم همه میکارن مرتب منم دلم میخواد 🥺🥺🥺

مشکلی نداره

من خیلیارو دیدم قارچ زده ناخن پاشون خوب شده باز کاشتن مشکلی ام پیش نیومده

اگه شصت پات ناخنش خوبه نکار ژلیش کن فقط

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

مشکلی نداره من خیلیارو دیدم قارچ زده ناخن پاشون خوب شده باز کاشتن مشکلی ام پیش نیومده اگه شصت پات ...

مرسی عزیزم که برام توضیح دادی خیلی مهربونی