2777
2789

برادرم عاشق یه دختره شده خب قیافش خوبه خانواده اش ولی چندان خوب نیستن حالا خود داداشم ماشین داره خونه داره وضعیت مالیش خوبه از بچگی کار کرده خودش جمع کرده هیچکس کمکش نکرده اصلا به فکر هیچ دختری نیست جز این بعد هم خودش دوبار اوکی گرفته ازش منفی شده این بار هم ما چند روز پیش رفتیم حرف زدیم اوکی شد بعدش باهم رفتن بیرون و اینا دوباره نظرش برگشت وقتی ازش پرسیدم گفت هرکاری میکنم به دلم نمیشینه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم عاشفشه بدجوری داغونه حالا منم گفتم پس چرا باهاش رفتی بیرون و خیلی کارای دیگه، چرا و چرا ... به نظرتون دختر چرا هی نظرش عوض میشه ؟ چجوری داداشمو آروم کنم ؟

داداش منم عاشفشه بدجوری داغونه حالا منم گفتم پس چرا باهاش رفتی بیرون و خیلی کارای دیگه، چرا و چرا .. ...

اهان الان فهمیدم

من بر عکس متوجه شدم 

خب شاید دختره دلش جای دیگه س ولی موقعیت داداشت هم باعث شده وسوسه بشه

خب به دلش این دختر نیست یکی دیگه ازدواج زوری نمیشه که

این طوری خدایی نکرده بعدا به مشکل میخورن

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
برادرم عاشق دخترست ، دختره هی اوکی میده بعد میگه نه به دلم نمیشینه 

به داداشت بگو بیخیالش بشه

عشق باید دو طرفه باشه عشق رو نمیشه گدایی کرد

شااااید دختره بخاطر شرایط خوب داداشت باهاش میگرده بعد میبینه دوستش نداره پشیمون میشه

🌷