2777
2789

من چهار ماهه باردارم شوهرم خیلی کم محبت شده نسبت بهم قبلا حتما باید وقتی میخابید کنارش میبودم ،باهام حرف میزد میگفتیم و میخندیدیم به راحتی گوشیشو میداد دستم اما الان رفتارش خیلی تغییر کرده احساس میکنم چون ظاهرم تغییر کرده ازم دلسرد شده گوشیشو جدیدا میزاره بی صداو بهم میگ وسیله شخصیمه و حق دست زدن بهش نداری ،امشب دیگ طاق نیاوردم از این رفتاراش خسته شدم و باهم بحثمون شد داشت میرفت دلم ب رفتنش رضا نبود اومدم مامع رفتنش بشم ناخوداگاه لباسشو جر دادم ایشونم نامردی نکرد مشتشو کوبید تو کمر من 😞ی در گوشی محکمم بهم زد بنظرتون چی باعث این همه تغییر میشه توی زندگی من هیچ جوره کمش نزاشتم  تا ب الان 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، میفهمم، باهاش صحبت کن، آخه مگه میشه بی دلیل باشه🥺

شوهر من پدر مادرش فوت شدن پدرش بنگاه دار بوده از قضا پدرش خونه داشته ک برادراش همه تو یک محل زندگی میکردن شوهرم توقع داشت من برم تو خونه ی ۴۰متری ک بالا سرمم جاریم زندگی میکرد بشینم واقعا سختم بود چون میدونستم حرف و حدیثش زیاده بخاطر همین منم اومدم زیر زمین پدری خودم نشستم اینو بگم پدر منم ب رحمت خدا رفته  حالا  امشب ک بحثمون شد مادرم سروصدای مارو شنید نگران شد اومد دم در و صدام زد و کمی با شوهرم بگو مگو کردن ،بعد اون شوهرم رفت سمت خونه خودشون تولد و منم اومدم خونه خدم ساعت۱۲شب اومد خونه و از همین جریان نا رضایتی داره اما جمعه منو زهر مار کرد😞