2777
2789
عنوان

رابطه زن و شوهری

677 بازدید | 6 پست

هر سال که میگذره سردتر میشم. حتی دوست ندارم کنارش بخوابم

۲۵ روزه زایمان کردم. از وقتی حامله شدم ( خدا خواسته) ویار وحشتناک داشتم. به شوهرمم ویار داشتم. بعد ماه ۵ هم دیسک کمرم عود کرد. و مجبور بود با شرایط خاص رو تخت دو نفره تنها بخوابم چون پهلو به پهلو شدنم و پا رو نود درجه گذاشتن کل تخت دو نفره رو اشغال میکرد و هر شب با ناله و گریه می‌خوابیدم. خلاصه چندین ماهه شوهرم کنار بچه ها می‌خوابه و منم رو تخت تنها. 

حالا هم که زایمان کردم باز جدا می‌خوابه. میگه بیام تو اتاق نوزاد شب ها بیدار میشه بد خواب میشم. 

چیکار کنم؟ 

هم شوهرم تمایلی ندارم هم صد پله بدتر خودم. اصلا دیگه از هر چی مرد بدم میاد. حالم بهم میخوره از رابطه. من خییییلی گرم بودم خیییلی. اما الان سرد سرد سرد 

چیکار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی بعد از زایمان؟

نمی‌دونم بیشتر خشم و تنفر هستش. دوران بارداری سختی داشتم خیلی اذیت شدم . توان جسمانی فوق العاده پایین. توقع داشتم شوهرم تو خونه بیشتر فعال باشه . کمک حال باشه . اما نبود. فقط گوشی فقط مبل. فک کن حتی توان آشپزی هم نداشتم و مدام بالا می آوردم . یا از درد کمر جیغ و ناله میکردم . اما باز... الان هیچ حسی بهش ندارم با اینکه پول دستش اومد کلی خرج مون کرد . اما نمی‌دونم چرا بهش دلسردم . 

از طرفی میترسم دوباره حامله بشم . قول داده بود بره ببنده. نذاشت من لوله هامو ببندم. خودشم نبسته. منم دیگه حالم بهم میخوره از هر چی بارداری و رابطه و .. است