2777
2789

یه دوستم بود که دوازده ساااااال باهاش دوست بودم هیچ کاری واسه دوستیمون نمیکردمنم گذاشتمش کنار.......راحت شدم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکلاسی ای ارشدم .حسود و پررو و طلبکارن

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
به نظرم حسادت اولین نشانه یه آدم سمیه

تمام آدمای حسود دورو برمو گذاشتم کنار کلا.خیلی حالم بهتره الان.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ب من میگن اهمیت نده ب رفتاراش ولی آخه مگ میشههههههه فک کن ی حرفایی بهم میگه ک اگ ب سنگ بگی آب میشه

زخم خورده ایم چکار کنیم دیگه بیخیال حالا خوبه میگن مریضه مال ما ک ادعا زرنگی و ادم بودنشونم میادبا یه  پیرزن پرحاشیه گیرافتادیم 😂😂