2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم چرا از بین نمیره

1694 بازدید | 17 پست

صورت پسرم به اندازه یه سکه پونصدی سوخت با آب جوش هفت ماهه اسکار هم نیست فقط قرمزه چرا قرمزیه خوب نمیشه تو رو خدا اگه راهکار دارین بگین ثواب داره خودم بریدم دیگه

پماد‌الفا ببین معجزه ی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

ترمیم کننده درماتیپیک یا پرودرما

پماد آلفا هم خوبه بزن(البته این واسه اول سوختگی خوبه)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترمیم کننده درماتیپیک یا پرودرما پماد آلفا هم خوبه بزن(البته این واسه اول سوختگی خوبه)

آلفا تاثیر نداشت اکثر جرم‌های بازرس خریدم نمی دونم این قرمزیه واسه چی نمیره دیوونه کرده بخدا

آلفا تاثیر نداشت اکثر جرم‌های بازرس خریدم نمی دونم این قرمزیه واسه چی نمیره دیوونه کرده بخدا

‌دکتر بردیش؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
عزیزم هر چیزی رو بدون تجربه استفاده نکن تو که میخوای هزینه کنی ببرش دکتر متخصص  زیاد استرس ندا ...

بردم کرم داد خوب نشد قرمزیه گفتم ببرم مزونیدلینگ ولی نمی دونم تاثیر داره یا نه

چون پوست بچه خیلی لطیف و حساسه صبر کن شاید به مرور زمان بره 

میشه دلبرانه بنگری...!؟