اصلا گیر نمیده ب طرز لباس پوشیدن، حرف زدن آرایش کردن یا رفت و امد زیاد، برا زندگیش سخت تلاش میکنه، نازمو میکشه برا غذا اصلا ایراد نمیگیره دلسوز و مهربونه و اصلانم کینه ای نیس، ولی ب تیپ و بهداشت شخصیش اهمیت نمیده ناس میذاره (ی چیزه سبز رنگ ک اعتیاد اوره و ب شدت دهن بوی بد میگیره+) و ب خاطر همینم از رابطه باهاش چندشم میشه و لذت نمیبرم همه زندگیش کاره اگه هم بعد ماهی یا سالی بریم جایی میریم پیش مادرشوهرم البته با قوم شوهر، وضع مالی زیر صفر و بدون خونه و بدون حتی موتور،، بعضی وقتا هم خیلی عجوله و باعث شده چند تا موقعیت خوب رو از دست بدیم روحیه ضعیف و ب شدت حساسی داره و
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی پوئن های مثبت داره ک با یه مسواک بو دهنش رفع نمیشه ؟ خوشبو کننده هم هست ادامس
حالا ترک کنه که بهتر دقیق نمیدونم ناس چیه
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند