2777
2789
عنوان

سوالات آیین نامه

| مشاهده متن کامل بحث + 12955 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما بنظرتون برم ثبت نام؟ میتونم قبول شم و بشینم ی راننده خوب بشم؟؟ ترس تصادف دارم فقط وگرنه خوب ...

برو نه بخاطر این حرفا بخاطر اینکه یه روزی به کارت میاد 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
نه اتفاقا انلاین عالی بود تصویر استاد رو میدیدیم و مثل حضور در کلاس بود نمیدونم قرار برا شهری سه شن ...

شهر ۱۲ جلسه هست شش ناش صبح میری شش تاش بعد ازظهر من بهمن پارسال ثبت نام کردم تا فروردین کلاسای ابین نامه وشهر وامتحان آیین نامه تموم شد بعدش هشت بار آزمون شهر امتحان دادم تا اول شهریور قبول شدم چندروز پیش هم گواهی نامه ام اومد 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
کدوم سوالا خوندی قبول شدی

صفحه شش یا هفت تاپیکای من هست فقط زردا رو بخون یکی از همون برگه  ها شانسی میده بت صدرصد قبولی من دفعه اول بدون غلط قبول شدم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

من امروز ۳۰/۸/۱۴۰۲ ازمون دادم قبول شدم 

اصلا هیچ سایت و تستی رو نخونید کتاب رو هم نخونید من همه اینارو خوندم هم اینکه هر سایتی میرید سوالات فرق داره هم اینکه بعضی سوالات جوابش اشتباهه و اشتباه یاد میگیرید فقط یه فایل که ۲۰ تا عکس از ازمون های اصلی داره فقط از همونا توی امتحان میاد 

یه کانال تلگرام ساختم برای کساییکه هنوز امتحان ندادن فایل هارو گذاشتم میتونید استفاده کنید 

https://t.me/aeinnamehranandegihttps://t.me/aeinnamehranandegi

من امروز ۳۰/۸/۱۴۰۲ ازمون دادم قبول شدم اصلا هیچ سایت و تستی رو نخونید کتاب رو هم نخونید من همه اینار ...

@hamta_z  

عزیزم اگه تلگرام داری با فیل تر شکن بزن رو این لینک

کاربر شهرزاد سوالا رو گذاشته

همین ۲۰ تا شماره رو حفظ کن یکیش بهت میوفتع

سلام میشه لبنک روبه منم بدید

من لینک ندارم سوالام داشتم‌پاک کردم.

تو گوگل بزن سوالات ایین نامه نی نی سایت

تاپیکاش میا بالا بچها لینک گذاشتن سوالا از ۶ سال پیش فرقی نکرده همونان

من دو هفته پیش دادم