من دیگ نمیتونم تحمل کنم بیماریتو بهتره ک توافقی جدا بشیم
و منی ک اوم موقع قدرت تکلممو از دست دادم💔💔🥲
یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟ تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودموامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب...امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹 خدایا شکرت خودت نگه دارش باش و حفظش کن برامون
بچت چیزی همیاد میگیره این همه براش وقت میزاری؟؟؟؟(،بچم مشکل ذهنی داره)
متاسفم برای کسانی که شعورشون نمیرسه عیب کسی بازکو نکنن
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
منو ۱۳ سالگی شوهرم دادن اونموقع گفتم من تا توان دارم درسمو میخونم یه عده بهم خندیدن و گفتن هنوز اول راهی میبینیم چند سال بعد با بچه های قد و نیم قد چی میگی .
الان ۲۳ سالمه ارشد حسابداری دارم از عید هم شروع کردم دارم برا کنکور تجربی میخونم.☺😊
من هیچ وقت با حرف یکی دلم نمیشکنه هر بار قویتر میشم و محکمتر ادامه میدم
دخترم تازه بدنیا اومده بود روز سوم خانواده شوهرم اومدن خونه مامانم دیدنش من حالم خیلی خوب نبود نتونستم پاشم یا کاری کنم مادر شوهرم گفت بچه زاییدی کار خاصی نکردی که پاشو خودتو جمع کن دختر لوس 🥲🥲
بدترین حرف اینکه زن بابات باباتو جادو کرده از پولش جونش اعتمادش استفاده میکنه یواشکی زندگی جداگونه داره نه میذاره پدرت ازدواج کنه نه کلا جدا میشه بره اب شدن پدرمو میبینم کاری از دستم برنمیاد