2777
2789
عنوان

ترخدا ی لحظه بیایین

68 بازدید | 5 پست

پریام ۲۸روزس.از روز ۱۱تا ۱۴که تخمک گذاریم بود اقدام کردم برا بارداری.الان ۱۷سیکلمه ۱۱روزمونده تا پری.نوک سینه هام یجوریه دردناک شده ی کوچولو هم حالت تهوع دارم ینی ممکنه لقاح انجام شده باشه؟؟😕میدونم زوده ولی کیا شرایطشون مث من بود و حامله شدن؟

آذر ماهیا عشقن❤

انشالله حامله ای عزیزم، ولی این تایم اقدام تا بارداری مثل برزخ که منم دچارشم، فقط خودتو درگیر تخمگذاری این حرفا نکن امیدت به خدا باشه که خیر وصلاحت تو همین ماه باشه

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

انشالله حامله ای عزیزم، ولی این تایم اقدام تا بارداری مثل برزخ که منم دچارشم، فقط خودتو درگیر تخمگذا ...

مرسی عزیزم😍 نمیتونم صبرکنم خداییش دیگه عصاب ندارم

آذر ماهیا عشقن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم😍 نمیتونم صبرکنم خداییش دیگه عصاب ندارم

خودتو مشغول کن بسپار به خدا همیشه بهترین اتفاقات زمانی میفته که کاملا ناامید باشی

خودتو مشغول کن بسپار به خدا همیشه بهترین اتفاقات زمانی میفته که کاملا ناامید باشی

این ماه همش میخام بیخیال شم ولی هرماه ی علائم جدید ذهنمو درگیرمیکنه میگم این ماه صد درصد حاملم ولی پری خانوم میاد میزنه تو ذوقم😂

آذر ماهیا عشقن❤
این ماه همش میخام بیخیال شم ولی هرماه ی علائم جدید ذهنمو درگیرمیکنه میگم این ماه صد درصد حاملم ولی پ ...

عزیزم انشالله به دل خوش به آرزوت برسی