2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خوردی خوب شدید 

نه عزیزم من پدربزرگم ۳ ماه پیش فوت کرد خالم ۳۱ سالشه بعد فوتش افسرده شده هر شب گریه میکنه دکتر داد براش یکم بهتر شده اما خب انچنان نه و بایدم زیر نظر دکتر بخوری

🤍
من برای استرس و اضطراب مصرف کردم بله خداروشکر تا حد زیادی خوب بود البته خودمم برای خوب شدن خیلی تلاش ...

من دیسک گردن دارم  دایم فکر میکنم که اگه عمل کنم چی میشه چی نمیشه تازگیا جز این به چیزایی دیگم فکر میکنم خیلی زیاد همیشه چیزای منفی رفتم دکتر واسه گردنم این قرص داده. ولی خودم فکر میکنم اینا واسه اینه که درد گردنم فشار میاره باعث میشه اعصابم بهم بریزه      آدم بی اعصابی نبودم.      این درد خیلی بده تمام خلق و خو اثر میذاره

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
من دیسک گردن دارم  دایم فکر میکنم که اگه عمل کنم چی میشه چی نمیشه تازگیا جز این به چیزایی دیگم ...

انگار یه خورده نشونه های وسواس رو دارین احتمالا برا این مورد براتون تجویز کرده که شدید نشه وسواستون

انگار یه خورده نشونه های وسواس رو دارین احتمالا برا این مورد براتون تجویز کرده که شدید نشه وسواستون

ی دونه خوردم از دیشب شروع کردم.  همش خواب الودم و  نمی توانم پا شم ورزش هارو انجام بدم.       بهتر میشم آیا به مرور. 

ی دونه خوردم از دیشب شروع کردم.  همش خواب الودم و  نمی توانم پا شم ورزش هارو انجام بدم.&nb ...

کلا قرص هایی که جز دسته ی اعصاب و روان هستن تا حدودی روی مسئله خواب تاثیر میذارن بله به مرور بهتر میشه بهش عادت میکنید

فکرتون رو کنترل کنید که انشاالله بتونید دارو رو بذارید کنار

کلا قرص هایی که جز دسته ی اعصاب و روان هستن تا حدودی روی مسئله خواب تاثیر میذارن بله به مرور بهتر می ...

اخه چند وقته به خودکشی فکر میکنم که از دردا راحت شم. این قرص خوبم می‌کنه.  سرترالین قبلاً داده بود شبها حس وحشتناک داشتم ادامه ندادم. مرسی که وقت گذاشتید جواب دادی 

من برای پانیکم میخوردم سیتالوپرام هگزال خوب بود ولی اس سیتا خوردم بهم نساخت ایرانی بود

علایم شما چی بود واسه چی می خوردید من به موضوعات زیاد فکر میکنم کلا کارم شده فکر کردن