orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 عنوان دلم خونه زندگی میخاد.... 479 بازدید | 30 پست پارسال یه اتفاقایی افتاد حالا نمیگم که شناسایی نشم مجبور شدم خونه زندگیمو جم کنم بیام خونه بابام وسایلم تو یه اتاقه جم کردس داریم خونه میسازیم خیلی قرض و قوله کردیم دیگه هیجوره نمیتونیم خونه رهن کنیم هی از اینجا پامیشم چن روز میرم توخونه مادر شوهر اونجام ملومه دارن به زور تحملمون میکنن از اونجا میام خونه بابام هر دوجاهم همچی میخریم میبریم نگن سربارن ولی دلم میخاس خونه زندگی داشتم میرفتم واسع خودم اشپزی میکردم تمیز میکردم بچم اذیت میکنه هی میان چیزی بهمون میگن بچه فلانه مامان بابام زیاد چیزی نمیگن ولی من میفهمم همه خسته شدن 😭 خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔 1402/02/15 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17104 صبوری کن هیچ حالی را بقایی نیست میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
جوجه،کوچولو عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1201 حق دارن به نظرم ، اندازه توان خودتون باید برنامه ریزی میکردین، جوری که باعث آزار بقیه نشه ریپ نزن نمیخونم 😑
مامانعدس عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2207 خیلی سخته عزیزم میفهمم نا اخر عمرت هم منتش رو قراره بزارن ولی چه میشه کرد؟ چقدر دیگه خونت اماده میشه؟حتی یه قسمتش هم اماده نیست بری بشینی؟ پیلوتی ، اتاقی چیزی
95mamanmelika عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 2243 یکی میشناسم بخاطرشغلش و انتقالیش چندساله وضعیتش اینطوریه درکت میکنم خودمم یه مدت کوتاه کشیدم سخته ولی چاره ای نداری که 💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 حق دارن به نظرم ، اندازه توان خودتون باید برنامه ریزی میکردین، جوری که باعث آزار بقیه نشه 😭تقصیر مادر شوهرم اینا شد نزاشتن خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
mahdeehhh عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2259 نمیشه برین یه جای کوچیک و ارزون رهن کنید یا برید روستاهای نزدیک شهرتون خونه اجاره کنید تا موقع ساخت خونتون تا چه اندازه ساختید ؟
shila1402 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2013 تحمل کن عزیزم انشالله زودتر بری تو خونه خودت، سعی کن با بچه بیشتر بیرون برید ،ببرش پارک بازی کنه تا خونه خسته باشه و بخوابه اللهم عجل لولیک الفرج
goliiiiiiiiisa عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 15935 حالا باز خوبه دارید میسازید خیلی اوضاعتون بد نیستولی خب باید یجوری میکردید که خونه اینو اون نمیرفتید اندازه پولتون باید تصمیم گیری میکردید
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 خدابهت صبربده چاره نداری دیگه چقد مونده تا تکمیل بشه سرامیک کف رو خریدیم فقط انداختنش با گچ کاری خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 خیلی سخته عزیزم میفهمم نا اخر عمرت هم منتش رو قراره بزارن ولی چه میشه کرد؟ چقدر دیگه خ ... نه خونه همه جاش سر همه سرامیک کف رو خریدیم با گچ کاریش مونده 😭تو عمرم به اندازه این یکسال خسته نشده بودم خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 یکی میشناسم بخاطرشغلش و انتقالیش چندساله وضعیتش اینطوریه درکت میکنم خودمم یه مدت کوتاه کشیدم سخته ول ... اره دست خودم نیست حساس شدم چن روزپیشا مادر شوهرم یچی به بچم گف بت گریه بهش گفتم اگ چاره داشتم هیچوقت زیر بار منت شماها نمیرفتم خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 نمیشه برین یه جای کوچیک و ارزون رهن کنید یا برید روستاهای نزدیک شهرتون خونه اجاره کنید تا موقع ساخت ... هیچ جوره نمیتونیم ماهی 17تومن قسط میدیم دیگه نمیتونیم خودمون تو روستاییم ولی اجاره ها بالاست خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔