orninima مدیر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 عنوان دلم خونه زندگی میخاد.... | مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 30 پست پارسال یه اتفاقایی افتاد حالا نمیگم که شناسایی نشم مجبور شدم خونه زندگیمو جم کنم بیام خونه بابام وسایلم تو یه اتاقه جم کردس داریم خونه میسازیم خیلی قرض و قوله کردیم دیگه هیجوره نمیتونیم خونه رهن کنیم هی از اینجا پامیشم چن روز میرم توخونه مادر شوهر اونجام ملومه دارن به زور تحملمون میکنن از اونجا میام خونه بابام هر دوجاهم همچی میخریم میبریم نگن سربارن ولی دلم میخاس خونه زندگی داشتم میرفتم واسع خودم اشپزی میکردم تمیز میکردم بچم اذیت میکنه هی میان چیزی بهمون میگن بچه فلانه مامان بابام زیاد چیزی نمیگن ولی من میفهمم همه خسته شدن 😭 خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔 1402/02/15 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 نمیشه برین یه جای کوچیک و ارزون رهن کنید یا برید روستاهای نزدیک شهرتون خونه اجاره کنید تا موقع ساخت ... سرامیک کف و گچ کاری خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 تحمل کن عزیزم انشالله زودتر بری تو خونه خودت، سعی کن با بچه بیشتر بیرون برید ،ببرش پارک بازی کنه تا ... 😭کاش میمردم دیگه انقد خسته شدم حد نداره امشب گفتم یکم اینجا درد دل کنم سبک شم دارم اندازه دنیا اشک میریزم خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
95mamanmelika عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 2243 اره دست خودم نیست حساس شدم چن روزپیشا مادر شوهرم یچی به بچم گف بت گریه بهش گفتم اگ چاره داشتم هیچوقت ... منم خیلی حساسم سریع ناراحت میشم میریزم توخودم ولی اکثراسعی کن زیادبری بیرون خونه بابچه ات وقت بگذرونی کمتربهش فکرکن واگرنه عذاب میشه تحمل این چندوقت به امید خدا آخراشم هست خلاص میشی 💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 حالا باز خوبه دارید میسازید خیلی اوضاعتون بد نیست ولی خب باید یجوری میکردید که خونه اینو اون نمیرفت ... شوهرم گف میتونیم با این پول بسازیم وام گرفتیم ولی متاسفانه انقد وسایل گرون بود ته کارمون موند خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
zahrazohre عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 سرامیک کف رو خریدیم فقط انداختنش با گچ کاری هنوز شیرآلات مونده میتونستی بری خونت لوله کشی که انجام دادین بنظرمزیاد نمونده یه سریا بخاطر مشکلات مالی خونه رو سفید کاریمنمیکنن بعدا که دست وبالشون بازشد اقدام میکنن
مامانعدس عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2207 عزیزم بنظرم اگر شوهرت بگه یه اتاق رو واست اماده کنن حالا ک هوا داره خوب میشه میتونی با یه وسایل خیلی کم بری فعلا بشینی تا کامل اماده بشه
goliiiiiiiiisa عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 15935 شوهرم گف میتونیم با این پول بسازیم وام گرفتیم ولی متاسفانه انقد وسایل گرون بود ته کارمون موند اره خونه سازی با این قیمتای روز به روز خیلی سخته دیگه انشاالله زودتر تموم بشه برید خونه خودتون
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 منم خیلی حساسم سریع ناراحت میشم میریزم توخودم ولی اکثرا سعی کن زیادبری بیرون خونه بابچه ات وقت بگذر ... خدا کنه زود راحت شم تورو خدا برام دعاکنید خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 هنوز شیرآلات مونده میتونستی بری خونت لوله کشی که انجام دادین بنظرمزیاد نمونده یه سریا بخاطر ... اره ولی عمده خرجشو رفتیم برام دعا کنید خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
95mamanmelika عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 2243 گچ تموم شد بدون کابینت و مخلفات بروخونت 💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید
zahrazohre عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 647 عزیزم بنظرم اگر شوهرت بگه یه اتاق رو واست اماده کنن حالا ک هوا داره خوب میشه میتونی با یه وسا ... آره خوبه بنظرم آخرین راه حل همینه آب اینام ازیکی قرض بگیری
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 عزیزم بنظرم اگر شوهرت بگه یه اتاق رو واست اماده کنن حالا ک هوا داره خوب میشه میتونی با یه وسا ... میدونی نمیشه یجوری هست اتاقا و حال و اینا همه بهم وصلن اشپزخونه حالت جزیره وصل به حاله حموم تو اتاق خواباس خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 اره خونه سازی با این قیمتای روز به روز خیلی سخته دیگه انشاالله زودتر تموم بشه برید خونه خودتون ان شاءالله ممنونم خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
orninima مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 3068 گچ تموم شد بدون کابینت و مخلفات بروخونت اره تموم بشه میرم خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
jangaletarik عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 655 😭 کاش میمردم دیگه انقد خسته شدم حد نداره امشب گفتم یکم اینجا درد دل کنم سبک شم دارم اندازه د ... خونت تقریبا تکمیله یکی از اتاقارو بسازید برید داخل اتاق تا بقیه خونه تکمیل بشه