2777
2789
عنوان

دلم خونه زندگی میخاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 30 پست
نمیشه برین یه جای کوچیک و ارزون رهن کنید یا برید روستاهای نزدیک شهرتون خونه اجاره کنید تا موقع ساخت ...

سرامیک کف و گچ کاری

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
تحمل کن عزیزم انشالله زودتر بری تو خونه خودت، سعی کن با بچه بیشتر بیرون برید ،ببرش پارک بازی کنه تا ...

😭

کاش میمردم  دیگه انقد خسته شدم حد نداره امشب گفتم یکم اینجا درد دل کنم سبک شم دارم اندازه دنیا اشک میریزم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دست خودم نیست حساس شدم چن روزپیشا مادر شوهرم یچی به بچم گف بت گریه بهش گفتم اگ چاره داشتم هیچوقت ...

منم خیلی حساسم سریع ناراحت میشم میریزم توخودم ولی اکثرا

سعی کن زیادبری بیرون خونه بابچه ات وقت بگذرونی کمتربهش فکرکن واگرنه عذاب میشه تحمل این چندوقت به امید خدا آخراشم هست خلاص میشی

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
حالا باز خوبه دارید میسازید خیلی اوضاعتون بد نیست ولی خب باید یجوری میکردید که خونه اینو اون نمیرفت ...

شوهرم گف میتونیم با این پول بسازیم وام گرفتیم ولی متاسفانه انقد وسایل گرون بود ته کارمون موند

سرامیک کف رو خریدیم فقط انداختنش با گچ کاری

هنوز شیرآلات مونده میتونستی بری خونت لوله کشی که انجام دادین بنظرم‌زیاد نمونده 

یه سریا بخاطر مشکلات مالی خونه رو سفید کاریم‌نمیکنن بعدا که دست وبالشون بازشد اقدام میکنن

شوهرم گف میتونیم با این پول بسازیم وام گرفتیم ولی متاسفانه انقد وسایل گرون بود ته کارمون موند

اره خونه سازی با این قیمتای روز به روز خیلی سخته دیگه انشاالله زودتر تموم بشه برید خونه خودتون 

منم خیلی حساسم سریع ناراحت میشم میریزم توخودم ولی اکثرا سعی کن زیادبری بیرون خونه بابچه ات وقت بگذر ...

خدا کنه زود راحت شم تورو خدا برام دعاکنید

هنوز شیرآلات مونده میتونستی بری خونت لوله کشی که انجام دادین بنظرم‌زیاد نمونده  یه سریا بخاطر ...

اره ولی عمده خرجشو رفتیم برام دعا کنید

عزیزم بنظرم اگر شوهرت بگه یه اتاق رو واست اماده کنن  حالا ک هوا داره خوب میشه میتونی با یه وسا ...

میدونی نمیشه یجوری هست اتاقا و حال و اینا همه بهم وصلن اشپزخونه حالت جزیره وصل به حاله حموم تو اتاق خواباس

اره خونه سازی با این قیمتای روز به روز خیلی سخته دیگه انشاالله زودتر تموم بشه برید خونه خودتون 

ان شاءالله ممنونم

😭 کاش میمردم  دیگه انقد خسته شدم حد نداره امشب گفتم یکم اینجا درد دل کنم سبک شم دارم اندازه د ...

خونت تقریبا تکمیله یکی از اتاقارو بسازید برید داخل اتاق تا بقیه خونه تکمیل بشه