2777
2789
عنوان

دلم خونه زندگی میخاد....

466 بازدید | 30 پست

پارسال یه اتفاقایی افتاد حالا نمیگم که شناسایی نشم مجبور شدم خونه زندگیمو جم کنم بیام خونه بابام وسایلم تو یه اتاقه جم کردس داریم خونه میسازیم خیلی قرض و قوله کردیم  دیگه هیجوره نمیتونیم خونه رهن  کنیم هی از اینجا پامیشم چن روز میرم توخونه مادر شوهر اونجام ملومه دارن به زور تحملمون میکنن از اونجا میام خونه بابام هر دوجاهم همچی میخریم میبریم نگن سربارن ولی دلم میخاس خونه زندگی داشتم میرفتم واسع خودم اشپزی میکردم تمیز میکردم بچم اذیت میکنه هی میان چیزی بهمون میگن بچه فلانه مامان بابام زیاد چیزی نمیگن ولی من میفهمم همه خسته شدن 😭

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق دارن به نظرم ، اندازه توان خودتون باید برنامه ریزی میکردین، جوری که باعث آزار بقیه نشه

😭تقصیر مادر شوهرم اینا شد نزاشتن

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
خدابهت صبربده چاره نداری دیگه چقد مونده تا تکمیل بشه 

سرامیک کف رو خریدیم فقط انداختنش با گچ کاری

خیلی سخته عزیزم میفهمم  نا اخر عمرت هم منتش رو قراره بزارن  ولی چه میشه کرد؟ چقدر دیگه خ ...

نه خونه همه جاش سر همه سرامیک کف رو خریدیم با گچ کاریش مونده 😭تو عمرم به اندازه این یکسال خسته نشده بودم

یکی میشناسم بخاطرشغلش و انتقالیش چندساله وضعیتش اینطوریه درکت میکنم خودمم یه مدت کوتاه کشیدم سخته ول ...

اره دست خودم نیست حساس شدم چن روزپیشا مادر شوهرم یچی به بچم گف بت گریه بهش گفتم اگ چاره داشتم هیچوقت زیر  بار منت شماها نمیرفتم

نمیشه برین یه جای کوچیک و ارزون رهن کنید یا برید روستاهای نزدیک شهرتون خونه اجاره کنید تا موقع ساخت ...

هیچ جوره نمیتونیم ماهی 17تومن قسط میدیم دیگه نمیتونیم خودمون تو روستاییم ولی اجاره ها بالاست