2777
2789
عنوان

خانمها بیاید لطفا راهنمایی کنید

52 بازدید | 11 پست

مادر شوهرمن یه اخلاقی داره هر چی من میخرم میاد خونمون میگه من اینو میخوام . شوهرم هم خوب بهش میگه بیا بردار مال خودت . اونم پررو میبره .یعنی از خداشه .حالا چی بهش بگم که بدون دلخوری خودش رو جمع کنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت داد بگو ی دونه بخر بیار

میخره بابا ولی من خوشم نمیاد .بالاخره آدم نسبت به اون چیزی که داره حس مالکیت داره و این طوری انگار له میشم . 

چیکار کنم خدایااااا

اییییییی خیلی اینجور آدما رو مخن اه اه من عمرا یکی از وسایلامو بدم مادرشوهرم اونم جهیزیه که خانوادم زحمت کشیدن خریدن یا وسیله ای که همسرم خریده برای خونم این بچه بازیا چیه آخه اگرم بخوام چیزی بدم حتما پس میگیرم ازش اگه اینجوری باشه هر دفعه باید یه چیزی بدی بهش

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]

مثلا گلدون زاموفیلیا داشتم خیلی دوسش داشتم .بعد جاری حسود خانم رفت فوری خرید ولی خوب هنوز کوچیه .من دوسال پیش خریدم کلی بزرگ شده .رفت  خونه اونا نگفت میخوام ،اومد  خونه ما گفت من از گلدونتون خوشم اومده ، شوهرم گفت باشه ببر برای خودت . 

میخوایم بریم مسافرت دنبال ما راه افتاده در صورتیکه برادر شوهرم رفت مشهد اصلا نگفت چرا به ما نگفتی اونام گذاشتن آخرین روز به همه گفتن . 

چرا آخه ؟چرا 

اییییییی خیلی اینجور آدما رو مخن اه اه من عمرا یکی از وسایلامو بدم مادرشوهرم اونم جهیزیه که خانوادم ...

خیلی رو مخمه. بهم راهکار بدید لطفا 

خیلی رو مخمه. بهم راهکار بدید لطفا 

راهکار داشتی به منم بگو پیشگیری کنم😐😂 یادمه اون موقع که نامزد بودم بهم کادو داده بودن بعد خونه مادرشوهرم بود خلاصه دفعه بعد که خواستم کادوهامو بیارم خونمون دیدم یواشکی یکیشو برداشت گذاشت تو آشپزخونه روش هم پارچه کشید ک من نبینم منم دیدم رفتم جلو چشمش برداشتم بردم خونمون😌

مثلا گلدون زاموفیلیا داشتم خیلی دوسش داشتم .بعد جاری حسود خانم رفت فوری خرید ولی خوب هنوز کوچیه .من ...

همونه دیگه هرچی گفته میخوایم شوهرت گفته بردار برا خودت که الان فقط به شما میگه 

همونه دیگه هرچی گفته میخوایم شوهرت گفته بردار برا خودت که الان فقط به شما میگه 

اره دیگه .هر چی میکشم از شوهرم هست .اینو برادرشوهر م که کوچیکتر هست بهش یاد دادن . اون ازدواج کرده بود برای مامانش هی خوراکی میخرید اونم خوشش میومد و بعد به شوهرم یاد میداد که برای مامان فلان کار رو بکن خوشش میاد یا این طور باش و اینا .حالا الان اونو و زنش خودشونو کشیدن کنار و شوهر من مونده و یه مامان حسود پررو که فقط طلبکاره. وقتی هم نیاز بهش داریم میگه به من چه