2777
2789
عنوان

مرد خودخواه🤧

376 بازدید | 6 پست

شوهرم خیلی خودخواهه و فقط به خودش فکر میکنه

ما یه زمینی داریم ،که ۳ ساله قصد فروش داریم،چون مبلغ اش بالاست سخته فروشش ،خودش تا حالا نتونسته ،دوتا از داماداش میتونن بفروشن ،چون کارشون تو زمینه ملک هست،هر چی میگم بده اونا برات بفروشن ،میگه نه داماد غلط میکنه تو کار من دخالت کنه،من همچین رویی بهشون نمیدم،اخه این چه حرفیهههههه!!!!؟؟؟؟

ما قصد خرید خونه تو یه کشور دیگه رو داریم،به  پول این زمین نیاز داریم ،چون اون کشور به خاطر تغییر ریس جمهورش تا چند ماه دیگه کلا ممکنه ،سیستم مهاجر پذیریش عوض بشه، وما دیگه نتونیم بریم

یعنی به خاطر غد بازی و خودخواهی این اقا کلا سرنوشت مون باید عوض بشه؟؟؟؟؟

کلا همیشه تو زندگی همین بود ،مصلحت و نفع زندگیمون تو خودخواهی ایشون له شد

شما بودین واکنشتون چی بود?

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
کاریش نمیشه کرد مالکه خب 

اره ولی داره زندگیمونو با طرز فکر اشتباهش خراب میکنه

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره  داماد کارش اینه میفروشه  چه به ای بدی چه یکی دیگه هیچ فرقی نمیکنه  ح ...

چه میدونم چی تو سرشه به خداااا😑😑😑

ترکیه دیگه، ظاهرا اردوغان عوض شه ،قوانین تغییر میکنه 

کاندیداهای جدید گفتن ملک به غیر ترک دیگه نمیفروشن

چون مردم ناراضی هستن ،الان اونجا پر شده از،ایرانی و سوری و روس

چه میدونم چی تو سرشه به خداااا😑😑😑 ترکیه دیگه، ظاهرا اردوغان عوض شه ،قوانین تغییر میکنه  کا ...

آهان نمی‌دونستم قراره عوض بشه 

داماداش مبلغی ك گفته رو میدونن؟ 

اگه نمیدونن شاید نمی‌خواد بفهمن

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤
آهان نمی‌دونستم قراره عوض بشه  داماداش مبلغی ك گفته رو میدونن؟  اگه نمیدونن شاید نمی‌خوا ...

اصلا هیچی نمیدونم کلا منو در جریان کاراش نمیزاره